Fredag kl. 15.00
Store Scene

​​Hjalmer

​Hjalmer har med sin inderlige musik, sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken taget den danske musikscene med storm siden sin debut i 2017, hvor han hurtigt positionerede sig som én af de mest fremtrædende navne i dansk musik.

På rekordtid fik Hjalmer markeret sig med debutsinglen ”Hvis Du Går” og sidenhen med albummet Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner, der høstede hele fire GAFFA-priser i 2020 bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk. Albummet Alt Bliver Godt er et vidnesbyrd om hans bemærkelsesværdige musikalske rejse. Det er en afspejling af hans liv, en historie om at finde vej fra mørket tilbage til lyset og en udforskning af livets op- og nedture.

Det seneste år er brugt på at skrive ny musik, og første udspil er ”Aldrig Alene”. Med et nyt album på vej er Hjalmer klar til at indtage scenen på Samsø Festival med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener. For på scenen er han i sit rette element. Med et fuldt band bag sig bringer han sit lyriske univers til live på scenen og leverer hver gang en potent og varm oplevelse.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48