Konferencier: Store Scene

​​Frank Megabody

En stor scene kræver en stor mand. Derfor har Samsø Festival sikret sig en af Danmarks mest potente konferencierer til at skabe den helt rigtige stemning på Store Scene.

Frank Megabody er navnet og han har været med siden Samsø Festival tog sine spæde skridt først i 90erne. Når man siger Samsø Festival, siger man derfor også Frank M., der med sine farverige hawaii-skjorter og smittende karisma altid er en oplevelse værd.

Gennem årene har Frank opbygget en beundringsværdig rutine, som gør, at han med sikker stemme kan råbe selv det mest tømmermændsplagede publikum op en fredelig torsdag morgen.

Stilen er ikke hård, men blot retfærdig, og bliver tonen indimellem en anelse ironisk, kan man være sikker på, at Frank mener det godt. Kærligheden til musikken og de store oplevelser, den kan give os, er nemlig det bærende for Frank, som vil gøre alt for, at vi forstår pointen: At Samsø Festival udelukkende er Danmarks Hyggeligste i kraft af sit fantastiske publikum.

Megabodys styrke er at iscenesætte både de optrædende og publikum, så der opstår en gensidig følelse af samhørighed og entusiasme – og dermed lægger han gang på gang grunden til fantastiske oplevelser på Store Scene.​

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48