For de mindstE

Samsø Festival har underholdning for hele familien. Her kan du læse om tilbuddene til de yngste gæster.

​Onkel Reje

Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad – og det er alle andre også, for det er hylende morsomt, når Onkel Reje lærer børn og voksne nye skarnstreger.

Børnene kender ham fra Ramasjang, og hvis ikke de voksne endnu har stiftet bekendtskab med den langskæggede reje endnu, vil de elske at komme til det.

Intet er helligt, prutter er sjove, og Onkel Reje er et levende og frisk pust i børneunderholdningen. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når alles yndlingsonkel fortæller ægte løgnehistorier fra de syv verdenshave.

Kunstnerens hjemmeside

​Styr på dyr med Sebastian Klein

Sebastian Klein er et kendt navn blandt de voksne og noget nær en guru blandt de mindste. Og med god grund. På tv indfører han humoristisk og medrivende børn i dyrenes verden, og det gør han også på scenen på Samsø Festival. Der skal nemlig styr på dyr.

Showet rummer alt, hvad Sebastian er kendt og elsket for, hvilket vil sige læring, viden, humor, gøgl, trylleri, musik, sang og dans. Præsenteret i øjenhøjde med alle børn og barnlige sjæle.

I denne omgang er der fokus på musikken, og Niklas Schneidermann er kapelmester for et ægte rockband, der spiller nye, fede versioner af Sebastians største hit. Sjovt for børn og sjovt nok sjovt for de voksne.

Kunstnerens hjemmeside

​MGP

MGP er for længst blevet et stort fænomen blandt de yngste, og mon ikke deres forældre synger med på de mange hit, der er blevet skabt i MGP-regi gennem tidens løb.

Det er en fornøjelse, at Samsø Festival igen i år kan præsentere morgendagens stjerner, når nogle af de bedste fra årets MGP går på scenen – bl.a. årets vinder!

Der bliver danset, sunget og festet igennem, når de yngste giver den gas sammen deres voksne i Rullen.

Kunstnerens hjemmeside

Legeministeriet

Legeministeriet er skabt for dem, der trænger til en pause fra musikken, eller som bare har lyst til at slappe af med de mindste. Alle børn og barnlige sjæle er velkomne.


Her kan du jonglere eller balancere på stylter. Der er balancelabyrint, molboski og meget andet. Du kan lege med frisbee, kastespil og bolde af forskellig art, eller du kan dyste mod andre i tallerkenspil, bordcurling og meget, meget mere.

Alt er gratis til rådelighed. Du kan lege alene eller sammen med dine venner. Legeministeriet passer på legeaktiviteterne og Samsø Festivals hoppeborg, men det er selvfølgelig forældrenes opgave at passe på ungerne. Der er legeaktiviteter og spil for unge som ældre, og det er med garanti, at både din krop og dine lattermuskler bliver rørt.​

Fish-á-deli Circus

Et absurd poetisk madcirkus

Træd nærmere, mine damer og herrer! Professor Trifolikom har samlet en flok underfrankerede artister. Det er ren magi og fabelagtig mad på én gang, når madcirkus kommer trillende ind på festivalen. Fish-á-deli Circus er en absurd poetisk cirkusforestilling med fokus på fisk, bifangst, tang og lokale fødevarer.

Cirkusset er bygget op med en scenografi, der tager udgangspunkt i 1900-tallets omrejsende familiecirkus. Her kan du møde arketypiske karakterer som cirkusdirektøren, cirkusprinsessen, den stærke mand, klovnen og den skæggede dame.

Forestillingen varer ca. ½ time og tager dig med i et magisk og fortryllende univers. En lille pause fra festivalhurlumhejet og en lille smagsprøve på det at være menneske. Du kan møde cirkusfolkene i pauserne på pladsen udenfor cirkusteltet og høre historier fra de vilde rejser rundt i verden og smage forunderlige fisk.

Medvirkende: Tonny Trifolikom, Max Bering, Gitte Kielberg, Frans van der Woude og Rasmus Schmidt

ÅBNINGSTIDER

Telefon:
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00

Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30​

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​