Torsdag kl. 13.00​

​Garagen

​​Jakob Svendsen

​Jakob Svendsen er garanti for masser af grin, da udgangspunktet er historier fra situationer, som alle kender, og som ingen er særlig stolte af.

Missionen er simpel, nærmest enkel: At få folk til at slappe af og grine. Med vores hverdag som udgangspunkt, griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheden, hvor han pynter dem med charme – eller mangel på samme! Alt dette, serveres på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget, Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, for Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst, han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om "survival of the fittest".

Jakob Svendsen har vundet Danish Open i stand-up og har været nomineret ved Zulu Comedy Galla 2015, 2016 og 2018 og så er han bl.a. kendt fra ZULU Comedy Fight Club. Han har bl.a. lavet flere shows på de store scener, er uddannet cand. scient., og han har arbejdet som underviser på Gladsaxe Gymnasium, og så er han kristen.

Vi glæder os til at byde Jakob velkommen torsdag eftermiddag i Garagen på Samsø Festival.

Fredag kl. 13.00

Garagen

​​Jonas Mogensen

​Jonas Mogensen er en meget morsom og unik komiker, der har sin helt egen underspillede stil. Ved Comedy Aid 2018 blev han præsenteret som dansk standups drøvtygger.

Udover sin afslappethed er han en sindig historiefortæller, der formår at male sine billeder så præcist, at publikum ikke kan undgå at blive revet med.

Når man oplever Jonas Mogensen, griner man ikke kun af jokesne. Man overgiver sig til de detaljerige fortællinger, som kan handle om alt fra at afkalke en vandlås til at påkøre et rådyr i mosen.

Selvom han ikke lægger skjul på sine nordjyske aner, rammer hans komik alligevel bredt i hele landet, og han formår at underholde mange forskellige mennesketyper.

Fredag kl. 13.00

Garagen

​​Mahamad Habane

​Mahamed Habane er en charmerende og skarp komiker på den danske stand-up-himmel. Mahamad afsluttede i 2022 sit andet one man-show “Ham der komikeren”, der spillede for udsolgte huse i hele landet, hvor han imponerede med sit altid glade og positive sind, men hvor jokesne aldrig mangler kant.

Mahamed er fra smilets by, Aarhus, og her startede han med at optræde i 2015, og vandt i 2016 konkurrencen ”De Nyeste Nye” og opnåede to år efter debuten en semifinaleplads i DM i Stand-up.

Mahamads første one-man show ”Man in Black” blev en realitet i 2018 og han kunne ligeledes i 2018 kalde sig for ULTRA TV-vært på programmet ”Ultra Snydt” for hvilken han blev nomineret til tv-prisen i 2019. Mahamed er med sin somaliske baggrund og sin aarhusianske accent oplevelsen på en komiker, der er helt sin egen med perfekt timing.

Torsdag kl. 13.00​

​Garagen

​​Morten Wichmann

​Du kender ham fra DM i stand-up – hvor han i 2008 blev nr. 2, utallige comedy-programmer på TV2 Zulu – bl.a. Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu News og senest Nørgaards Netfix, samt hans one man show Morten Wichmann gør sin ting.

Morten har allerede skabt et navn for sig selv med sit enorme komiske talent. Hans stil er hurtig, kompromisløs og skarp med en befriende portion fjol oveni.

Til trods for sin unge alder er Morten Wichmann en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Han debuterede som komiker i 2007 og blev allerede året efter nr. 2 ved DM i stand-up. Han har siden medvirket i utallige comedy-oplevelser. Blandt andet podcasten Fup i farvandet, der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award, samt tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad, Simon Talbots Sketchshow og Gir det mening – der ifølge Torben Chris på ingen måde ville være blevet så sjove, hvis det ikke var for Mortens input.

Fredag kl. 13.00

Garagen

​​Steen Molzen

​Blandt kendere af dansk stand-up bliver Steen Molzen ofte omtalt som Den lavbenede håndgranat. Det skyldes ikke kun den eksplosive udvikling, han har gennemgået, siden han begyndte som stand-up komiker, men også at han er en herre med krudt i.

Og Steen Molzen er en ægte herre, for modsat mange af hans kolleger på stand-up scenen, så er han en voksen mand, med uddannelse, job og erfaringer - erfaringer, som han rundhåndet deler ud af, mens han er på scenen.

Steen Molzens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og masser af viden om livet og dets bivirkninger. Steen Molzen tager fat i emner lige fra de inderligt personlige til de allermest almene.

Få måneder efter sin debut var Steen Molzen i finalen ved DM i stand-up, og allerede nu er Steen Molzen blevet en af de allermest sikre komikere i dansk stand-up. Han er en efterspurgt herre, både til private arrangementer og til tourneer i Danmark, og vi er derfor glade for igen at byde Steen velkommen i Garagen på Samsø Festival.

Torsdag kl. 13.00​

​Garagen

​​Torben Chris

​Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd.

Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne. Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der rammer bredt. Når han står på scenen, har han en god fornemmelse for, hvad det er for et publikum, han står overfor.

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48