Torsdag kl. 13.00​

​Forsamlingshuset

​​Christian Fuhlendorff

​J

Fredag kl. 13.00

Forsamlingshuset​

​​Dan Andersen

​J

Torsdag kl. 13.00

Forsamlingshuset

​​Karsten Green

​M

Torsdag kl. 13.00

Forsamlingshuset

​​Steen Molzen

​Blandt kendere af dansk stand-up bliver Steen Molzen ofte omtalt som Den lavbenede håndgranat. Det skyldes ikke kun den eksplosive udvikling, han har gennemgået, siden han begyndte som stand-up komiker, men også at han er en herre med krudt i.

Og Steen Molzen er en ægte herre, for modsat mange af hans kolleger på stand-up scenen, så er han en voksen mand, med uddannelse, job og erfaringer - erfaringer, som han rundhåndet deler ud af, mens han er på scenen.

Steen Molzens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og masser af viden om livet og dets bivirkninger. Steen Molzen tager fat i emner lige fra de inderligt personlige til de allermest almene.

Få måneder efter sin debut var Steen Molzen i finalen ved DM i stand-up, og allerede nu er Steen Molzen blevet en af de allermest sikre komikere i dansk stand-up. Han er en efterspurgt herre, både til private arrangementer og til tourneer i Danmark, og vi er derfor glade for igen at byde Steen velkommen i Garagen på Samsø Festival.

Fredag kl. 13.00​

​Forsamlingshuset

​​Torben Chris

​Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd.

Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne. Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der rammer bredt. Når han står på scenen, har han en god fornemmelse for, hvad det er for et publikum, han står overfor.

Fredag kl. 13.00​

​Forsamlingshuset

​​Victor Lander

​T

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48