Garagen 2018

Garagen er Samsø Festivals mindste scene. Her kan du ud over musik, opleve en mængde underholdene events.

Almost Honest

Almost Honest er et orkester med base i København, som spiller energiske fortolkninger af keltisk inspirerede folkesange fra steder som New Foundland, Scotland, USA, Irland, England osv.

Numrene spænder fra alt mellem de helt klassiske irske sange til 80'er, 90'er og 00'ernes mere rockede indspilninger fra bands som The Pogues, Great Big Sea, Wolfetones osv. Fælles for dem alle er, om det så er de støvletrampende irske, eller om det er stille viser fra New Foundland, at de bliver leveret med en autentisk nerve og fantastisk energi.

Black & Tasty

​Black & Tasty er bandet der har bragt røvballerocken tilbage på de danske scener. Med en arrogance der i den grad opvejer et ellers manglende talent, bjergtager de deres publikum med kendte som ukendte viser, samt jokes, som ikke engang Uffe Holm vil røre. De bringer såvel musikalitet som humor ned på et hidtil uset plan. En farlig cocktail, som indtages bedst tilsat passende mængder alkohol.

Black & Tasty består af Brian Pedersen på bas og Mikkel Larsen Maagaard på resten. Til at holde de to på et acceptabelt niveau er de akkompagneret af Caspar Hauger Nielsen på guitar, der engang var meget tæt på at komme med i Michael Falcks band.

Bibbi og Snif

Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100-vis af koncerter og fester er det blevet til; På festivaler, i klubber og på countrymesser. 

Bibbi & Snif er noget så sjældent som et dansk countryband, der skriver sine egne sange. Men vigtigst er det, at Bibbi & Snif er et fremragende liveband. Med dem er festen i sikre hænder. De er eksperter i at læse publikum og tilpasse sig situationen. Der leveres en oplagt præstation hver gang.

Gas-bi-dua

​En hyldest til to af de måske største livebands i dansk rockhistorie.

Fælles for bandets medlemmer er en ungdom præget af islandske trøjer, knallertkørekort, hessianbeklædte vægge og Klub-8 værelser. Alle havde en kassettebåndssamling spækket med hits som Rabalderstræde, Stærk Tobak, Langebro og Folkevognen der strømmede ud af højttalerne, alt imens der blev svedt over færdighedsregning, stilskrivning og kærestebreve til Joanna, Smukke Linda, Inga og Katinka.

Kærligheden til ungdommens helte i Gasolin og Shu-bi-dua har nu samlet drengene i festorkestret Gas-bi-dua. Et solidt orkester, hvor der bliver sparket gas i Shubberne og fyret op under Gasserne.

Kings of Rock

​Et overflødighedshorn af de største hits fra de største navne, – AC/DC, Bon Jovi, U2, Kings of Leon o.m.a. …sågar Michael Jackson er at finde på repertoiret i form af et medley.

Attitude, udstråling og det seje dress er kørt i stilling når Kings Of Rock indtager scenen.

De har samlet spillet langt over 1000 jobs på Danmarks spillesteder og festivaler, supportet bands som Metallica og Nickelback, samt været på adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo.

Rambuk

Rambuk spiller, hvad bandet selv betegner som ”dansk-chop”. Altså danske sange med tydelig reggae-inspiration i kompositionerne.

”Stangbacardi” er, som det også var tilfældet med ”Koks i kolonihaven”, indspillet i bandets eget studie i Odense.

Roger & Over

​Roger And Over er ud over at være faderorkestret til hittet' Volvo B18 21'0 også et solidt coverband, der er berygtet for at kombinere et højt musikalsk niveau med en uhøjtidelig og til tider hysterisk festlig stemning.

Det hele sparkes over scenekanten med humør og spilleglæde af en flok rutinerede musikere, der benhårdt går efter at skabe en fest med publikum. Så kom i Garagen tirsdag aften – der er garanti for dansen på bordene og fællessang.

Steffen Jungersen

Er du til rock og røverhistorier?

Danmarks måske bedste rockanmelder og en af de største ordekvilibrister inden for denne branche, Steffen Jungersen, fortæller om et livslangt kærlighedsforhold til musik.

Hvor rock n' roll kan det blive? … Danmarks gennem tiderne mest afholdte og berømte musikanmelder Steffen Jungersen går i dette show selv på scenen med et meget rost og underholdende foredrag om musik. Vi taler her om en mand, som har pisset over kors med stort set hele den danske rockbranche, samtidig med at han er på kaffe med store udenlandske artister, når de en sjælden gang gæster vort kongerige.

Tyrolerband

​Tyrolerband skaber stemningen af at sidde på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.

Som Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer-besætning, giver de publikum en unik

helhedsoplevelse af oktoberfest gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med koklokker, schuhplattler og alpehorn.

Orkestret består af rutinerede musikere der brænder for tyrolermusikken og repertoiret går fra

original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkninger. Dertil kommer fællessange alle kan synge med på, som skaber nærvær mellem publikum og orkester.

Stand Up

​Steen Molzen

Forfriskende sjov stand-up med Steen Molzen om at tackle omverdenen med upædagogisk pædagogik der virker – sådan da!

Steen Molzen er en vanvittig sjov oplevelse og et forfriskende modspil til tidens politiske korrekthed. Han er egentlig uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt, når Molzen tackler sin omverden. Og den kombination har udstyret ham med en logik, der umiddelbart giver mening for ham – men med risiko for bagslag…..

Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, og har trods sin unge alder arbejdet sig op gennem underholdnings-Danmark i mere end 10 år. Han startede på de små stand-up klubber som 17-årig. Her blev han opdaget til TV2 Zulus Comedy Fight Club og siden dengang har han arbejdet hårdt på, at forfine sin stil og sin komik. Talentet spænder også bredere end stand-up. Han er en af vores mest folkelige komikere, der sætter en ære i at underholde live såvel som på TV. Måske har du set ham som vært på Zulu Comedy Festivals, Preview shows eller din teaterglade onkel har set ham som vært på Reumert-prisen 2016. Og nåh ja, man må ikke glemme den prisvindende tv-serie Sjit Happens, hvor Nikolaj spiller den uheldige nabo Øland.

Jacob Wilson

Jacob Wilson er en af Danmarks rigtig dygtige komikertalenter med flair både for det skrevne og det sagte ord. Jacob har fungeret som hylende morsom tekstforfatter på flere programmer, men var især kendt som den kvikke, satiriske nyhedsoplæser i ”Live fra Bremen” på TV2 og fra sit seneste one-man show ”Det ser du ikke på TV” fra 2014.

​Torben Chris

Da Torben Chris valgte lærergerningen fra for at blive stand-up-komiker, blev den danske folkeskole noget fattigere. Til gengæld leverer speedsnakkeren førsteklasses undervisning, når han går til mikrofonen og lufter sin jyske moral. Pensum består af en tur rundt i Danmark, og talen falder gerne på alt fra folk på SU over gangene på Christiansborg til livet med kæreste. Intet er helligt, og skulle det være det, går Torben Chris gerne langt over stregen på en både morsom og charmerende måde. Så morsom, at han er blevet en fast og elsket figur på Zulu.

Karsten Green

Karsten Green debuterede i december 2004 til dm i stand-up, og fik til trods for hans ikke eksisterende erfaring en fornem 3. plads. Og siden da er det gået stærkt. Og Karsten har over hele landet indtaget diverse stand-up scener kun bevæbnet med en mikrofon.

Karsten leverer sit materiale med en fantastisk charme og en timing, der går lige i lattermusklerne. Krydret med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdte. Karsten er ikke sky for at indblande publikum i sit show, og improviserer sig gerne ind og ud af de værste kniber.

Dan Andersen

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Det blev starten på et spektakulært show, der førte op ham op blandt toppen af dansk comedy.

Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Hans sange har opnået kultstatus på Youtube, og er blevet set mere end tre millioner gange.

Han er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af. Også selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Dong

​I Garagen afholdes klassisk Dong for debuterende og erfarne dongere.

Kampstart er kl. 13.00, så mød op senest 12.45 og få en t-shirt og en plads foran tv-skærmen.

Det koster 50 kr. at deltage, og så får du

Dong-t-shirt, Samfest special edition
Rabat på øl mellem 12.30 og 15.30 (4 øl for 100 kr.)
En gratis øl i pausen
En super start på lørdagen
Tipslørdag i ægte VHS-kvalitet på storskærm

Tilmelding i Garagens bar

ÅBNINGSTIDER

Telefon:
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00

Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30​

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​