MUSIKPROGRAM

Temporary

​​Hardinger Band

Hardinger Band inviterer alle til Den store Shu-bi-dua-fest 2020!

Denne sommer stiller Hardinger Band skarpt på Shu-bi-duas kæmpe katalog af fællessange. De har plukket de bedste af shubbernes 240 melodier og trykker på alle pedaler for at få hele familien til at synge med. Man ved det jo godt ... dybt i hjertet ligger alle teksterne. Fra alpetoppen til hvalen, fra folkevognen til ‘Sexchikane’.

Det bliver et overflødighedshorn af minder fra ungdomsårene med helt nye medleyer, der river publikum med i årtiers festminder. Så glæd dig til Samsø Festival og Den store Shu-bi-dua-fest 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​Poul Krebs

Poul Krebs kan i år fejre 25 års jubilæum for gennembrudsalbummet Små sensationer. Men han pladedebuterede allerede i 1979!

Gennem hele karrieren har Poul Krebs været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier fra den rejse gennem livet, der i hans tilfælde ikke altid har taget den lige vej. En rejse, der har gjort ham til en af landets mest populære kunstnere.

I løbet af sin lange karriere har den danske troubadour skrevet langt over 500 sange, spillet mere end 1.000 koncerter og udgivet 24 album, der tilsammen har solgt langt over 1.000.000 eksemplarer.

Gensynsglæden er altid stor, og der der lagt op til en varm og hjertelig fest, når Poul Krebs vender tilbage til øen og indtager scenen på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Toko

Toko hører til blandt de nyeste stjerneskud på den musikalske nattehimmel. Han har rundet 3,5 millioner afspilninger på sin debutsingle, ‘Kender mit navn’, og han har også slået sit navn grundigt fast med masser af livejob.

Der er funky pop med masser af charme, cool vibes og kroppe i konstant bevægelse på scenen.

Ø-effekten på Samsø giver flere solskinstimer end de fleste andre steder i landet, men uanset vejret sørger Toko for hjertevarme og et glimt i øjet, der virker, som om det kommer fra den klare himmel over Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jimilian

Jimilian veksler uproblematisk mellem melodiøse rapflows og soulede hooklines. Det unge talent har mere end 20 millioner views på YouTube, mere end 60 millioner streams på Spotify og tusindvis af følgere på sociale medier.

Stilen er på plads, musikken er velproduceret, og Jimilian er højenergisk, når han skubber festen fra scenen ud til publikum på Samsø.

Med beats der giver mindelser om rytmer fra de varmeste egne af den musikalske verden, er han hottere end sommeren selv. Så når Jimilian giver den gas på Samsø Festival, er der ingen tvivl om, at festen koger over.


Kunstnerens hjemmeside

​​Faustix

​Faustix er Danmarks hotteste DJ lige nu. Den eftertragtede musikskaber har haft fuld fart på og har udgivet det ene singleudspil efter det andet – og hver gang er der overstrømmende modtagelse og fyldte dansegulve.

Det er tracks som ‘Thorns’, ’Need you’ og ‘Lose myself’, der tegner Faustix’ sound. Altid på forkant med nye tendenser og altid med beats, der opsluger publikum og går lige i danseskoene.

Der er masser af prominente samarbejder i Faustix’ bagkatalog, og så er der altid fest og sommerstemning, når han fyrer op! Faustix passer perfekt til Samsø Festival, hvor der altid er plads til at give den gas.


Kunstnerens hjemmeside

​​Chris Grey & The BlueSpand

​Chris Grey & The BlueSpand er et musikalsk fænomen, der bare vokser sig større og større. Med små autentiske livevideoer på Facebook og Youtube rammer de lige ind i hjerterytmen hos deres mange fans.

Hittet “Mammas Mammalaid" er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. Succesen har bragt koncerter i både ind- og udland med sig for den funkalistiske trio fra Fyn.

Opskriften er simpel: Man tager en stor spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt med tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Det hele bages i et varmt øvelokale i syv år, og så har man Chris Grey & The BlueSpand.


Kunstnerens hjemmeside

​​Michelle Birkballe

​Michelle Birkballe er vokset op med fødderne i den jyske muld, i Thorsager midt på Djursland, i en søskendeflok på seks. Men det er svært at høre, når hun indtager scenen med sin guitar og en stemme, der leder tankerne til Louisiana og rocken og bluesens arketypiske egne. Michelle ER rock'n'roll!

Den rå rock og den følsomme blues bliver mellem numrene krydret med fortællinger om det gode og det onde, som livet byder på, og man kan ikke undgå at blive dybt berørt.

Hun har hele sit voksenliv været fuldtidsmusiker med base i Aarhus, hun har udgivet seks album sange og spillet et utal af koncerter rundt om i landet. Man bliver uvægerligt smittet af spilleglæden under hendes show. Michelle Birkballe er garant for kvalitet og nerve.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​