MUSIKPROGRAM

Temporary

​​Bob Ferguson

Bob Ferguson har været forsanger i og hovedmand bag de succesrige og populære keltiske bands Beggars Row og Celtic Horizon Band i 20 år.

Når Ferguson optræder i Garagen, synger han sine egne sange blandet med kendte keltiske folkesange, primært fra Skotland og Irland.

Det er den kraftfulde stemme, den humoristiske omgang med publikum og det store nærvær, der garanterer en stemningsfuld og vedkommende koncert på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​CHILI Machine

CHILI Machine har i mere end 14 år spillet hård og funky rock. Det er sange af Rage Against the Machine og Red Hot Chili Peppers spillet live med nerve, tight energi og raseri!

Chili Machine fortolker og ændrer sangene til deres egne hårdtslående versioner af de klassiske rocksange.

De sidste tre år har bandet turneret Danmark rundt med deres Rage Against the Machine Celebration, og når de går på scenen i Garagen, bliver publikum forkælet episke rock-funk-hit som: ‘Killing in the Name’, ‘Give it Away’, ‘Bullet in the Head’, ‘Bombtrack’, ‘Bulls on Parade’, ‘Suck my Kiss’, ‘Power of Equality’ og mange flere …


Kunstnerens hjemmeside

​​Like 2 Dance

Like 2 Dance er en gammel kending i Garagen. Det er der en masse grunde til, og de er også alle sammen gamle kendinge:

ABBA * GNAGS * Kim Larsen * Thomas Helmig * TV2 * Creedence Clearwater Revival * Roy Orbison * John Denver * Smokie * Bamse * John Mogensen * Otto Brandenburg * U2 * Shubidua * Rasmus Seebach * Medina * Rasmus Seebach * Bruce Springsteen * Micheal Jackson * Big Fat Snake * og meget meget mere ...

Der er tale om et veletableret og erfarent danseorkester med et bredt repertoire fra 50’erne til i dag. Og de spiller med garanti noget, som du kan danse til og synge med på.


Kunstnerens hjemmeside

​​GasBiDua

GasBiDua hylder, som navnet antyder, to af de største og mest indflydelsesrige danske livebands i dansk rockhistorie. Det er selvfølgelig Gasolin og Shu-bi-dua.

Fælles for bandets medlemmer er en ungdom præget af islandske trøjer, knallertkørekort, hessianbeklædte vægge og Klub-8-værelser. Alle havde en kassettebåndssamling spækket med hits som ‘Rabalderstræde’, ‘Stærk tobak’, ‘Langebro’ og ‘Folkevognen’.

Det var kærligheden til ungdommens helte i Gasolin og Shu-Bi-Dua, der samlede drengene i et 70’er- festorkester. Et solidt orkester, hvor der bliver sparket gas i Shubberne og fyret op under Gasserne med fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige. Med andre ord: Det bedste til dig og dine venner.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48