MUSIKPROGRAM

Temporary

​​The Powls

The Powls er et storskrydende rock-comedy-orkester med det erklærede mål at skabe fest og gang i den, hvor end det kommer frem.

Gruppens fire medlemmer har gennem de sidste 30 år raspet og grovslebet på deres show, og man vil opleve en blanding af vanvittige indfald, tvivlsom indpakning, tør humor og de største dansehit. Alt sammen fremført af nogle aparte mandslinge.

Glæd dig til en storslået fest med The Powls, hvor du får rig mulighed for at skraldgrine, svinge dansebenet og synge dig hæs til alletiders største hit, alt imens du sandsynligvis vil undre dig en hel del over, hvad det egentlig er der foregår.


Kunstnerens hjemmeside

​​Lord Siva

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og sin inderlige vokal, skiller han sig ud fra mængden og placerer sig i sin helt egen musikalske kategori.

Han gjorde sig først for alvor bemærket med tracket ‘Fortæl dem’ i samarbejde med Ukendt kunstner. Men både EP'erne 100 og 180 og albummet 3 er anmelderroste og prisnominerede.

Sidste år indgik Lord Siva et nyt samarbejde med den fremadstormende producer Vera og fik sin første førsteplads på den danske Spotify Top 50 med singlen ‘Paris’, så der er både god, gammel og ny, frisk musik at se frem til på Samsø Festival 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​Det Vildeste Band

Det Vildeste Band er festorkestret, der oser af energi og spilleglæde. En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud og højt humør trækker det ene hit efter det andet op af hatten.

Allerede fra første strofe trækker Det Vildeste Band som en magnet på dansegulvet. Repertoiret breder sig over alt fra rock ’n’roll til pop, krydret med de største hit fra de sidste fem årtier.

Der er garanti for en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid med et smil på læben.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er kendt i mange sammenhænge i den danske offentlighed, men det var i Ole Bornedahls film, Så længe jeg lever, vi for alvor oplevede ham folde sig ud som musiker – og ikke bare en hvilken som helst musiker.

John Mogensen ville være fyldt 90 år, og hans sange binder generationer sammen, så det er underholdning for hele familien – også for den allernyeste generation – når Rasmus Bjerg indtager både rollen, scenen og stemmen som John Mogensen.

Samsøs mange møller maler, ligesom de skal, og der er garanti for fut i fejemøget, når Bjerg og band leverer rock’n’roll og ikke andet.


Kunstnerens hjemmeside

​​Johnny Hefty & Jøden

​Johnny Hefty & Jøden er af den gamle skole. I en tid, hvor de unge rappere fyldes med Twillight-angst og kaster sig over emo- & dance-rap, leverer de to gamle drenge stadig go’ gammeldaws rapmusik.

Både Hefty og Jøden har lange solokarrierer bag sig, de går way back, og det kan høres i de syrede og skæve indfald, de hele tiden bekræfter hinanden i – i musikken og på scenen.

Der er knald på! Og den gamle dreng, DJ Static, har stået for lydtapet, så der er guf for gamle rapfans, skole for de nye, og alle andre kan helt sikkert både nyde musikken og et godt grin undervejs.


Kunstnerens hjemmeside

​​Peter Sommer

​Peter Sommer vil mere end bare at underholde. Den prisbelønnede sanger og sangskriver har lige fra sin debut på den danske musikscene fastholdt publikum med forundringens kraft. Og med sin evne til at reflektere den undren i sin musik.

Når han ankommer til Samsø, har han sit nye album, Stærk strøm hen over ujævn bund, med sig i bagagen, og sammen med bandet, Tiggerne, har han skabt endnu en publikum- og anmelderdarling

Der er en særlig nerve i Sommers musik, der på en gang forholder sig til dagligdagen og på samme tid stiller spørgsmål til de store ting i livet. På den måde passer han lige ind på Samsø.


Kunstnerens hjemmeside

​​Michelle Birkballe

​Michelle Birkballe er vokset op med fødderne i den jyske muld, i Thorsager midt på Djursland, i en søskendeflok på seks. Men det er svært at høre, når hun indtager scenen med sin guitar og en stemme, der leder tankerne til Louisiana og rocken og bluesens arketypiske egne. Michelle ER rock'n'roll!

Den rå rock og den følsomme blues bliver mellem numrene krydret med fortællinger om det gode og det onde, som livet byder på, og man kan ikke undgå at blive dybt berørt.

Hun har hele sit voksenliv været fuldtidsmusiker med base i Aarhus, hun har udgivet seks album sange og spillet et utal af koncerter rundt om i landet. Man bliver uvægerligt smittet af spilleglæden under hendes show. Michelle Birkballe er garant for kvalitet og nerve.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​