MUSIKPROGRAM

Temporary

​​Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav har selv håndplukket Familien aka nogle af Danmarks dygtigste musikere aka Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen lover de festivalpublikummet den vildeste liveoplevelse Danmark længe set.

Benjamin forlod Benal i 2019, i 2020 udgav han to soloalbum, og i starten af 2021 udkom det tredje.

Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.


Kunstnerens hjemmeside

​​Det vildeste band

Festorkesteret Det vildeste band oser af energi og spilleglæde! Med stort musikalsk overskud og højt humør trækker de det ene hit efter det andet op af hatten.

Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock’n’roll til pop, krydret med de største hit fra de sidste fem årtier.

Én ting er sikkert: Det vildeste band er som en magnet på dansegulvet, når de byder på en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid serveret med et smil på læben!


Kunstnerens hjemmeside

​​Donkey Sound

Be


Kunstnerens hjemmeside

​​Italo Brothers

K


Kunstnerens hjemmeside

​​Ivan Pedersen Koncertband

M

Kunstnerens hjemmeside

​​Joyce

​s

Kunstnerens hjemmeside

​​Pauline

Paulines musik slår benene væk under lytteren og rammer direkte i hjertekulen.

Hun har gennem det meste af sit liv skrevet digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. Debutsinglen “Ny Og Næ”, der blandt andet har været Ugens uundgåelige på P3, kan bedst beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist finder man også i singlen “Noget for Nogen”.

Pauline er denne sommer på sin første tour rundt i landet – og der er noget at se frem til for det kræsne publikum på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Samsø Pink Floyd

Samsø Pink Floyd er et coverband i absolut topklasse. Siden bandets debutkoncert i 2015 på V58 i Århus har de spillet på en lang række spillesteder både i Danmark og i Tyskland.

De seks mænd på scenen tager publikum med på en rejse gennem det storslåede Pink Floydske musikunivers med autenticitet og nerve, så hårene rejser sig på armene af enhver tilhører. De elsker at spille hvert eneste af de fantastiske numre, og det kan både ses og høres.

Sættet er sammensat af de allerbedste numre fra Meddle, Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, The Wall, On a Momentary Lapse of Reason samt Division Bell. Der er med andre ord lagt op til masser af fed tråd.


Kunstnerens hjemmeside

​​Svenstrup & Vendelboe

M

Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48