MUSIKPROGRAM

​Så er årets program på plads. Læs om de mange optrædende herunder.

Se programoversigten med spilletider her

Thomas Helmig

Thomas Helmig behøver ingen introduktion, men han skal selvfølgelig have en alligevel.

Siden gennembruddet i midtfirserne har Thomas formået at bevare nerven i sin musik, samtidig med at det musikalske udtryk har udviklet sig undervejs. Det er han blevet belønnet for med flere Danish Music Awards end nogen anden kunstner.

Og han har det stadig … Et rekordtstort publikum og et enigt anmelderkorps har tildelt Thomas topkarakterer for hans seneste koncerter – så Samsø Festival kan roligt glæde sig til at genopleve gamle perler og funklende nye hit.

Kunstnerens hjemmeside

Johnny Madsen Band

Johnny Madsen er en gammel kending – også på Samsø Festival – og gang på gang har han tryllebundet publikum med fatastiske sange, uforlignelig musikalsk energi og masser af vandede vittigheder.

Musikken er som altid fejlfrit leveret, og nu kan multikunstneren også levere shampoo til træt og viljeløst hår. Mon ikke publikum kan forvente en slet skjult reklame for Madsens beauty-produkter mellem numrene?

Det fire mand store band spiller tidløs, fejlfri rock’n’roll. Deres koncerter er legendariske, de har høstet et utal af topanmeldelser, og så er bagkataloget spækket med uopslidelige klassikere.

Kunstnerens hjemmeside

Carl Emil Petersen

Carl Emil er måske bedst kendt som frontmand og sangskriver for gruppen Ulige Numre, men nu er det unge talent albumaktuel med soloprojektet Natradio, som har modtaget stor anmelderros.

De smukke sange er på en gang poetiske, intense og dybfølte, men de er samtidig iørehængende med masser af sans for fremadskridende melodier, gode omkvæd og god, gammeldags, romantisk rock.

Det er uforfalsket og ærligt befriende, når Carl Emils lyriske talent går hånd i hånd med stilsikre musikproduktioner. Det virker oplagt, at Carl Emil har en strålende karriere foran sig. I hvert fald tør vi godt garantere en stor koncertoplevelse på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

​Burhan G

Burhan har en stemme som ingen anden, og alle kender den. Han hører til i dansk musiks absolutte topklasse, hvilket giver sig til udtryk i de mange platinplader, den kantede sanger med den fløjsbløde stemme har modtaget.

Som den pop- og R’nB’-stjerne han er, går Burhan på scenen med et håndplukket orkester, der danner en energifyldt, musikalsk ramme om den lange række af hit, han byder på. Tænk bare på numre som ‘Kalder mig hjem’, ‘Jeg vil have dig for mig selv’, ’Mest ondt’, ‘Tættere på himlen’, ‘Karma’ og ikke mindst ‘Lucy’.

Den følelsesladede sanger nåede ud i alle stuer, da han deltog i Toppen af Poppen i 2017, men med hele syv velproducerede studiealbum bag sig, kan han roligt lade musikken tale for sig selv – og lade alle andre nyde den.

Kunstnerens hjemmeside

​Foto: Morten Rygaard

​Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith er trods det internationalt klingende navn udsprunget af Thy, og det syv mand store orkester udtrykker forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont. Thy har sat sine spor. Men den engelsksprogede og folk-inspirerede musik gør sig lige så godt i Vancouver som Vanløse.

Gruppen optræder i en hjemlig og varm atmosfære, og de udtrykker samtidig den dobbelthed, som ligger i de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste sig selv og hinanden.

Det er musik til alle aldersgrupper og alle egne. Med udgangspunkt i det personlige viser Jonah Blacksmith, at vi alle – over hele kloden – udfordres af de samme ting og glædes over det samme.

Kunstnerens hjemmeside

​Hjalmer

Hjalmer er blandt de mest funklende stjerneskud på den musikalske nattehimmel. Med ep’en ‘Skabt til at være ung’ viser det unge talent, at han skal tages alvorligt.

Nogle af branchens største navne har bidraget til Hjalmers succes. Bl.a. Thor Nørgaard, Mads Møller, Lasse Lyngbo, Shaka Loveless og Rune Rask. Men guitaren, stemmen og ikke mindst den musikalske indlevelse er hans egen, og det mærker man tydeligt.

Sproget er dansk, melodierne er folkelige, og situationerne er velkendte. Med tematikker, der kredser om det at være ung, om sorg og om glæde. Det er eftertænksomt, og også lige til at synge med på.

​​

Kunstnerens hjemmeside

​Danser Med Drenge

Danser Med Drenge har masser af erfaring at trække på med mere end 700 koncerter bag sig. De har faktisk så meget erfaring, at de nu er klar med et 25 års-jubilæumsalbum. Og helt i bandets humoristiske og samtidig tænksomme ånd hed det nye singleudspil ‘Hun har fyret dig’.

Der er selvfølgelig også masser af de gode gamle at glæde sig til. Tænk bare på ‘Hvor længe vil du ydmyge dig’, ‘Er der nogen i himlen?’, ‘Rejs dig op og kom videre’, ‘Kære lillesøster’, ‘Læn dig tilbage’ og mange mange flere.

Publikum vil helt sikkert tage godt imod Rie Rasmussen, Onkel Stanley, Klaus Kjellerup og alle de andre, når Danmarks bedste liveband går på scenen.

​​

Kunstnerens hjemmeside

​Søren Huss

Søren Huss har i mange år været garant for nærværende og smukke, musikalske oplevelser – både på plade og som livekunstner. Han skabte sit navn som frontmand i gruppen Saybia, men siden solodebuten Troen & ingen fra 2010 har han været en fast klippe af veludført musikhåndværk.

Med udgangspunkt i en unik stemme og tekster, der skærer ind til benet, tager Huss den danske sangskriver-tradition op til fornyet overvejelse med en enestående sound og med sit helt eget udtryk.

Gæster på Samsø Festival kan glæde sig til at opleve en af dansk rock- og popmusiks mest udtryksfulde stemmer.

​​

Kunstnerens hjemmeside

​Ude af Kontrol

Ude af Kontrol hører til blandt de nye i dansk musik, men de har vokset sig store med imponerende hastighed. Deres dansevenlige, digitale rap- og -bouncemusik appellerer stærkt til deres ligesindede, og dem har de mange af.

Der har været mange drengerøve i dansk musik gennem tiden, men Ude af Kontrol tager prisen som de største. Munken, Englando og Balken er helt sig selv, og det er deres mange fans også.

Det er rene energiudladninger, som leveres, når det farverige univers rulles ud, og Ude af Kontrol laver show – helt på omgangshøjde med publikum.

Kunstnerens hjemmeside

​Sonja Hald

Sonja Hald er, hvis man skulle være i tvivl, et bandnavn, der dækker over fem dygtige, mandlige musikere fra det danske midtland. Frihed er nøgleordet i deres drilske, livskraftige og dansksprogede indierock, hvor teksterne bobler af overskud og omtanke.

De poetiske tråde peger tilbage mod navne som C.V. Jørgensen og Eik Skaløe, men musikalsk er gruppens sound moderne, rocket og ren med inspiration fra folk og country.

Bandet har været på tur med en række af dansk musiks toporkestre – såsom Folkeklubben, Magtens Korridorer og Kim Larsen – siden de vandt P3’s Karriekanonen i 2014. Der er saft og kraft i deres liveoptræden, hvor publikum kan forvente en overmåde underfundig, eftertænksom og velspillet oplevelse.

Kunstnerens hjemmeside

​Sort sol

Sort sol er ikoner for mange danskere, fordi deres plads i den danske punk- og rockhistorie er så enestående. Da albummet, Stor langsom stjerne, udkom i 2017, var det ikke mindre end 40 år efter, gruppen blev dannet. Dengang under navnet Sods.

Nu har Sort sol slået fast med syvtommersøm, at de i den grad stadig er dansk rocks farligste orkester. De er kompromisløse i deres musikalske tilgang, og de blander elektroniske elementer med rock uden at lefle for tidens radiovenlige tendenser på det seneste album.

Når Steen Jørgensen, Thomas Ortved og Lars-Top Galia optræder, viser de sig igen som dansk rocks sande mestre, der gnidningsfrit kombinerer nye toner med skrålende og flænsende gamle hit. Sort sol på Samsø Festival … Det bliver episk.

Kunstnerens hjemmeside

​Birthe Kjær

Birthe Kjær er en kæmpe! Selvfølgelig ikke i fysisk forstand, men i den position hun indtager i dansk musik. Der er næppe nogen anden musiker, der danner bro mellem generationerne som Birthe Kjær. Alle danskere – unge som gamle – kender hendes navn, og på den måde er hun den største.

Det er swing, evergreens og pop – genrer der ikke burde appellere til alle, men gør det, når de udføres af Danmarks største diva. Musikken strømmer med et fantastisk overskud fra den erfarne sangerinde, og den leveres med uimodståelig charme og smittende glæde.

Der er sommer og sol, når vi maler byen rød med Birthe Kjær på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

​Hvide løgne

Hvide løgne dyrker det allerbedste fra dansk musik i 80’erne og 90’erne. Det er fem superrutinerede musikere, der ikke bare spiller til hele teltet gynger, men som også sørger for, at festen konstant er på sit højeste.

Kan du huske dengang med Ray Dee Ohh, Rocazino, Dodo and the Dodos og alle de andre? Hvide løgne kan, og de har valgt de største hit, så alle kan synge med.

Tidens gang har for længst klassificeret de mange ørehængere på repertoiret som enestående hit. Derfor kan det veloplagte orkester ikke undgå at appellere til et veloplagt publikum i Rullen på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

​Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er en af Danmarks bedst sælgende musikere. Albummet Verden ka’ vente solgte platin ikke mindre end syv gange – og når den sympatiske sanger indtager Samsø Festival, er det med et nyt album, Før vi mødte dig, på repertoiret.

De popsange, som Seebach lægger for dagen, er musikalsk set mesterligt snedkereret. De er honning for øregangene. Men mesterens helt store force er tekstuniverset, som går lige i hjertehulen. Det er balsam for sjælen. Der ligger en oprigtig ærlighed i sangene, som gør det umuligt ikke at forholde sig til dem.

Alt det ved Seebachs trofaste publikum udmærket, og de bidrager til at gøre musikken levende. Hans liveoptrædener er efterhånden legendariske. Ikke bare fordi de veludført, men også fordi der i mødet mellem sanger og publikum opstår en helt særlig magi.

Kunstnerens hjemmeside

​Mads Langer

Mads Langers første single, ‘Breaking News’, udkom i 2005. En årrække og fem studiealbum senere er han for alvor trådt ind i dansk musiks superliga med ubetingede radiohit og udsolgte koncerter landet over.

Det har været en rejse at følge Mads Langers musikalske udvikling, for det var ikke oplagt, at han skulle ende som et egentligt popikon. Musikken er altid velskrevet, veludført og medrivende, men det er Langers karismatiske optrædener og den energi, han skaber sammen med sit publikum, der for alvor løfter ham som kunstner.

Det er skarpt tilskåret populærmusik, der ikke desto mindre emmer af melankoli og indlevelse, som er Langers særlige signatur.

Kunstnerens hjemmeside

​Poul Krebs

Poul Krebs besidder som ingen anden evnen til at åbne livet. Han kan fortælle om det store og det nære på en måde, der altid sætter de eksistentielle spørgsmål i relief. Det er historiefortælling med fodfæste i virkeligheden.

I 2018 er Krebs igen albumaktuel, og igen er der tale om et album, der emmer af musikalitet og tæt samspil. De stærke fortællinger leveres eminent af drømmeholdet bag Asfalt, så vi kan garantere, at det også er stærke sange.

Det nye album er i centrum, når Krebs spiller på Samsø Festival, men der bliver også plads til perler fra det store sangkatalog, der har gjort Krebs til en af landets mest populære musikere.

Kunstnerens hjemmeside

​Foto: Line Svindt

​Niklas Schneidermann

Niklas Schneidermann er en mand og en musiker under konstant udvikling.

Han er kendt som guitarist i Magtens Korridorer, men med albummet Runaway etablerede han sig som solokunstner. Dengang var det med britpop-inspireret rock, og nu supplerer han med den dansksprogede ep Udansk/nudansk, hvor den poppede rock-stil fortsat er musikkens drive.

Der gemmer sig en følsom sjæl i Niklas’ tekstunivers, som, når den kombineres med hans hæse stemme og gennemtrængende inderlighed, går rent hjem – fordi det føles ægte.

Kunstnerens hjemmeside

​Styr på dyr med Sebastian Klein

Sebastian Klein er et kendt navn blandt de voksne og noget nær en guru blandt de mindste. Og med god grund. På tv indfører han humoristisk og medrivende børn i dyrenes verden, og det gør han også på scenen på Samsø Festival. Der skal nemlig styr på dyr.

Showet rummer alt, hvad Sebastian er kendt og elsket for, hvilket vil sige læring, viden, humor, gøgl, trylleri, musik, sang og dans. Præsenteret i øjenhøjde med alle børn og barnlige sjæle.

I denne omgang er der fokus på musikken, og Niklas Schneidermann er kapelmester for et ægte rockband, der spiller nye, fede versioner af Sebastians største hit. Sjovt for børn og sjovt nok sjovt for de voksne.

Kunstnerens hjemmeside

​Citybois

Citybois charmerede sig vej ind i danskernes bevidsthed i X-Factor 2015. Sidenhen er den velsyngende duo, som består af Thor og Adam, blevet et sandt kultfænomen.

De succesfulde drengerøve har konsekvent forsynet publikum med dansvenlige hitsingler og ekstravagante liveshow.

De inkarnerer glimt i øjet, ekstremt fængende hook lines, og er man interesseret i en fest, leverer de! Og bare for at slå det fast, er vi interesserede i masser af fest på Samsø Festval.

Kunstnerens hjemmeside

​Infernal

Infernal er et selvskabt, tohovedet partymonster. Line Rafn og Paw Lagermann er en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche. Med en liste på mere end 26 hitsingler, som blandt andet indeholder ‘From Paris to Berlin’ og ‘Kalinka, leverer de gang på gang.

Lina og Paw har optrådt på Samsø adskillige gange med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener. Det er imponerende, hvordan de gang formår at overgå sig selv.

Det hårdtpumpende, kraftfulde show blæser publikum om kuld – også helt nede på bagerste række – og Samsø Festival bliver ingen undtagelse.

Kunstnerens hjemmeside

​Pharphar, Wafande, Kaka

Pharphar har en lang fortid som udøvende kunstner, og som den ene halvdel af producerteamet Donkey Sound har han været med til at samle en række kunstnere under reggae- og dancehall-rytmernes dunkende bas.

På dette års Samsø Festival går Pharphar på scenen og holder fest i selskab med den storskrydende charmetrold, Wafande, og den skarpt ristende hurtigrapper, Kaka.

Der er ingen knive, når de fester, for, bang, bang, det er en reggaejam. Det er med at give et smil og lade dem rulle dig frem til den sidste sang. Den her trippede trio bringer festgaranti!

Kunstnerens hjemmeside

​Hush

Hush er eminent medrivende. Duoen, der består af Dorthe Gerlach og Michael Hartmann, har siden 2004 spillet med en intensitet, der går direkte i hjertet, fylder i kroppen og fæstner sig i hovedet.

Musikken er blevet karakteriseret som nordisk americana, og den rummer inspiration fra country-, fra folk- og fra popgenren, og den har samtidig skabt et helt unikt ståsted for bandet på den danske musikscene.

Det store pladesalg taler sit eget tydelige sprog, men endnu tydeligere taler Hush, når de optræder live, som de gør på Samsø Festival. Publikum kan regne med skæve historier, stemningsfuld atmosfære foruden gamle hit og nye sange.

Kunstnerens hjemmeside

​Samsø Pink Floyd

Samsø Pink Floyd spillede for første gang foran et særdeles veloplagt og begejstret publikum i et stuvende fyldt telt på Samsø Festival. Det var i 2016. Nu er de klar igen!

Det er et coverband i absolut topklasse, som tager publikum med på en rejse gennem det storslåede, Pink Floydske musikunivers med autenticitet og nerve, så hårene rejser sig. Deres kærlighed til musikken kan mærkes i hvert eneste nummer.

Der er masser af tråd, masser af sax og masser og masser af klassisk rock. Forestillingen er sammensat af de allerbedste Pink Floyd-numre, og de seks mand på på podiet brager langt ud over scenekanten.

Kunstnerens hjemmeside

​The Sandmen

The Sandmen har eksisteret under skiftende former siden 1985. Nu er de igen på tour, og heldigvis lægger de også vejen forbi Samsø Festival.

Den erfarne trio har altid sat rock med rock på i højsædet – og det gør de stadig. Samtidig med at musikken er velspillet, og lyden er velpoleret, formår The Sandmen at skabe en troværdig punket sound med elektroniske elementer, der kombinerer det bedste fra 1980’ernes rockscene til i dag.

Det er lækkert skramlende og fængende melodisk, når det legendariske, danske rockorkester sætter kog under gryderne og fyrer op under publikum.

Kunstnerens hjemmeside

​Vejgaard Tarnblæserlaug

Vejgaard Taarnblæserlaug kommer til Samsø Festival. Det langt fra første gang, men det er fortsat et forunderligt fænomen. Det kan især undre, hvordan det bindegale tyrolerorkester formår at tryllebinde publikum.

Forrest i løjerne går den karismatiske Fritz Algemeine, som på hjemmelavet tysk synger for, når alt fra AC/DC til Aqua udsættes for tyrolerblæs.

Det er tåkrummende morsomt og umuligt ikke at lade sig lade rive med af. Der er bølgegang i barmen og fuldt tryk på fadølsanlægget, når Vejgaard Taarnblæserlaug skruer oktoberfeststemningen op på elleve – også selvom det er juli.

Kunstnerens hjemmeside

​Go Go Berlin

Go Go Berlin har spillet ekstremt mange koncerter over hele verden, og det kan høres. Den stiltiende kommunikation mellem gruppens medlemmer løfter med lethed musikken over i en særlig mættet sfære, som fylder både band og publikum.

Med bare to album bag sig, lyder det, som om Go Go Berlinerne har fundet deres lyd uden at stille sig tilfredse med den. Musikken kombinerer en lang række indflydelser, som tilsammen gør gruppen unik.

Når det er sagt, er Go Go Berlin først og fremmest mestre i den velafprøvede, musikalske disciplin: Energiudladninger af rock med rock på – if it ain’t broke, don’t fix it!

Kunstnerens hjemmeside

​Humørekspressen

Humørekspressen har bygget en solid bro mellem genrer, og bandets kærlighed til musikken er medrivende og samtidig levende leveret.

Troede du ikke Dansk Top-musik var moderne? Tro om igen. Gruppen består af nogle af Danmarks dygtigste musikere som med stor humor, men uden ironi har krydset genre over i Dansk Toppens univers. Det er Klumben, Strejferen aka Chapper, Peber og Pharphar, og det første hit er ‘Godter på vej’.

Humørekspressen forener på allerfornemste måde det brune værtshus. John Mogensen ville være stolt, og musikken klæder enhver fadøl.

Kunstnerens hjemmeside

​Hugo Helmig

Hugo Helmig har haft fart på karrieren. De fleste kan synge med på hittet ’Please Don’t Lie’, som var den mest spillede i dansk radio sidste år. Hugo og hans hold er klar til popfest med soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Det er moderne, velspillet, velarrangeret og ikke mindst velskrevet popmusik i absolut topklasse, og når man som Hugo har charme til overflod, er der ikke et øje tørt.

Den ivrige og veloplagte, unge mand med den modne stemme er indstillet på at imponere publikum på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

​Halberg & Friends

Halberg & Friends … Navnet siger det hele. Det er naturligvis Danmarks mest produktive producer og hitsnedker, som er på banen, med musikalske venner fra en 35 år lang karriere, hvor han har leveret hit som perler på en snor.

I front er Heidi Degns vokal, som suppleres af Halbergs egen på sange som ‘Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Mandagsstævnemøde’, ‘Brændende læber’ og ‘Magi i luften’ for bare at nævne nogle få.

Det er mildest talt erfarne folk, der spiller, så guderne synger med. Der er nostalgi i form af sød musik for de fleste – pakket ind i lækkert guitarspil efter en velprøvet opskrift, der bare virker!

Kunstnerens hjemmeside

​Nik & Jay

Nik & Jay – ingen over – ingen under. Solen skinner altid på en vinder, og den har i sandhed skinnet på Nik & Jay, hvis opstigen til de allerøverste, musikalske luftlag tilsyneladende er endeløs.

De seneste år har popstar-duoen ændret fokus, og tekstuniverset præges af tilbageblik og modenhed, selvom det fortsat er unik og fornyende pop, der står øverst på den musikalske dagsorden.

Når hitmagerne besøger Samsø Festival bliver det således både med noget på hjertet, noget på hitkontoen og noget til danseskoene.

Kunstnerens hjemmeside

​Midt om natten

Midt om natten spiller Kim Larsen-numre fra tiden med Gasolin og frem til i dag. Der er tale om versioner af de allermest kendte numre, leveret så fremragende, at dansegulvet aldrig står stille.

Orkestret har spillet sammen de sidste tolv år, og man fornemmer deres store erfaring og evne til at nå langt ud over scenekanten.

Det er, som om den åbenmundede gavflab står midt blandt publikum, når forsanger Poul Nielsen synger det ene folkekære hit efter det andet. Han kan ikke gøre for det. Han lyder simpelthen bare som Kong Larsen.

Kunstnerens hjemmeside

​Sweethearts

Sweethearts har, som navnet antyder, en særlig plads i festglade hjerter over alt i landet. Det danseglade poporkester sætter fut i fejemøget, når det bedste fra dansktoppen skal skrues op på elleve.

Pernille Højmark er i front, som hun har været det siden 1992, og det kan ikke blive mere underholdende, når hun iklædt farverige kostumer guider publikum gennem festen.

Det er blevet til otte album, 1.500 optrædener og flere fester, end man kan tælle – our heart – our beat – that´s sweet.

Kunstnerens hjemmeside

​Onkel Reje

Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad – og det er alle andre også, for det er hylende morsomt, når Onkel Reje lærer børn og voksne nye skarnstreger.

Børnene kender ham fra Ramasjang, og hvis ikke de voksne endnu har stiftet bekendtskab med den langskæggede reje endnu, vil de elske at komme til det.

Intet er helligt, prutter er sjove, og Onkel Reje er et levende og frisk pust i børneunderholdningen. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når alles yndlingsonkel fortæller ægte løgnehistorier fra de syv verdenshave.

Kunstnerens hjemmeside

​MGP

MGP er for længst blevet et stort fænomen blandt de yngste, og mon ikke deres forældre synger med på de mange hit, der er blevet skabt i MGP-regi gennem tidens løb.

Det er en fornøjelse, at Samsø Festival igen i år kan præsentere morgendagens stjerner, når nogle af de bedste fra årets MGP går på scenen – bl.a. årets vinder!

Der bliver danset, sunget og festet igennem, når de yngste giver den gas sammen deres voksne i Rullen.

Kunstnerens hjemmeside

​Den danske mafia

Den danske mafia har sat sig for at fejre John Mogensens musik igen og igen. Han hører til blandt de danske musikere, som lever evigt i vores erindring, og det er på sin plads, at musikken lægges i hænderne på de kompetente festaber.

Sangene er velkendte, men mafiaen skruer op for rocken og tilsætter Mogensens evergreens en solid dosis rock. Lige hvad lægen ordinerede!

De tre John-rockere styrer slagets gang fra scenen med uretfærdig og kærlig hånd. Det er lige, hvad man trænger til sidst på aftenen, når det går løs i Rullen på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

Fish-á-deli Circus

Et absurd poetisk madcirkus

Træd nærmere, mine damer og herrer! Professor Trifolikom har samlet en flok underfrankerede artister. Det er ren magi og fabelagtig mad på én gang, når madcirkus kommer trillende ind på festivalen. Fish-á-deli Circus er en absurd poetisk cirkusforestilling med fokus på fisk, bifangst, tang og lokale fødevarer.

Cirkusset er bygget op med en scenografi, der tager udgangspunkt i 1900-tallets omrejsende familiecirkus. Her kan du møde arketypiske karakterer som cirkusdirektøren, cirkusprinsessen, den stærke mand, klovnen og den skæggede dame.

Forestillingen varer ca. ½ time og tager dig med i et magisk og fortryllende univers. En lille pause fra festivalhurlumhejet og en lille smagsprøve på det at være menneske. Du kan møde cirkusfolkene i pauserne på pladsen udenfor cirkusteltet og høre historier fra de vilde rejser rundt i verden og smage forunderlige fisk.

Medvirkende: Tonny Trifolikom, Max Bering, Gitte Kielberg, Frans van der Woude og Rasmus Schmidt.

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​