​​Chris Grey & The BlueSpand

​Chris Grey & The BlueSpand er et musikalsk fænomen, der bare vokser sig større og større. Med små autentiske livevideoer på Facebook og Youtube rammer de lige ind i hjerterytmen hos deres mange fans.

Hittet “Mammas Mammalaid" er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. Succesen har bragt koncerter i både ind- og udland med sig for den funkalistiske trio fra Fyn.

Opskriften er simpel: Man tager en stor spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt med tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Det hele bages i et varmt øvelokale i syv år, og så har man Chris Grey & The BlueSpand.


Kunstnerens hjemmeside

​​Michelle Birkballe

​Michelle Birkballe er vokset op med fødderne i den jyske muld, i Thorsager midt på Djursland, i en søskendeflok på seks. Men det er svært at høre, når hun indtager scenen med sin guitar og en stemme, der leder tankerne til Louisiana og rocken og bluesens arketypiske egne. Michelle ER rock'n'roll!

Den rå rock og den følsomme blues bliver mellem numrene krydret med fortællinger om det gode og det onde, som livet byder på, og man kan ikke undgå at blive dybt berørt.

Hun har hele sit voksenliv været fuldtidsmusiker med base i Aarhus, hun har udgivet seks album sange og spillet et utal af koncerter rundt om i landet. Man bliver uvægerligt smittet af spilleglæden under hendes show. Michelle Birkballe er garant for kvalitet og nerve.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​