​​Bob Ferguson

Bob Ferguson har været forsanger i og hovedmand bag de succesrige og populære keltiske bands Beggars Row og Celtic Horizon Band i 20 år.

Når Ferguson optræder i Garagen, synger han sine egne sange blandet med kendte keltiske folkesange, primært fra Skotland og Irland.

Det er den kraftfulde stemme, den humoristiske omgang med publikum og det store nærvær, der garanterer en stemningsfuld og vedkommende koncert på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Chris Grey & The BlueSpand

Chris Grey & The BlueSpand er et musikalsk fænomen, der bare vokser sig større og større. Med små autentiske livevideoer på Facebook og Youtube rammer de lige ind i hjerterytmen hos deres mange fans.

Hittet “Mammas Mammalaid" er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. Succesen har bragt koncerter i både ind- og udland med sig for den funkalistiske trio fra Fyn.

Opskriften er simpel: Man tager en stor spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt med tight og fast hånd, drysser lidt blues og topper med et glimt i øjet. Det hele bages i et varmt øvelokale i syv år, og så har man Chris Grey & The BlueSpand.


Kunstnerens hjemmeside

​​Gas-Bi-Dua

Gas-Bi-Dua hylder, som navnet antyder, to af de største og mest indflydelsesrige danske livebands i dansk rockhistorie. Det er selvfølgelig Gasolin og Shu-bi-dua.

Fælles for bandets medlemmer er en ungdom præget af islandske trøjer, knallertkørekort, hessianbeklædte vægge og Klub-8-værelser. Alle havde en kassettebåndssamling spækket med hits som ‘Rabalderstræde’, ‘Stærk tobak’, ‘Langebro’ og ‘Folkevognen’.

Det var kærligheden til ungdommens helte i Gasolin og Shu-Bi-Dua, der samlede drengene i et 70’er- festorkester. Et solidt orkester, hvor der bliver sparket gas i Shubberne og fyret op under Gasserne med fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige. Med andre ord: Det bedste til dig og dine venner.


Kunstnerens hjemmeside

​​Gas & Vand

Så’ der håndværkerrock! Gas & Vand er et fest- & partyband, som sætter gang i festen fra første sekund. Bandet spiller danske covernumre som spænder over alt John Mogensen til Medina.

Håndværkerrockbandet blev grundlagt af en gruppe håndværkere i 2006, som hurtigt fandt deres egen stil med en rusten forsangerstemme og møgbeskidt baggrundsswing, der kan få enhver skurvogn til at lette.

Det kan godt være fadølshanen drypper, men når Gas & Vand går på scenen i Garagen, er det bare helt i orden!


Kunstnerens hjemmeside

​​Mandag Midnat

​Mandag Midnat spiller håndskåret pop-rock. Det er melodiøse guitarer, sprød bas, og old school trommelyd. Serveret med masser af kor, der omkranser vokalens leg med det danske sprog.

Der er tale om et klassisk fem-mands setup, hvor hænderne er skruet ordentligt på, og spilleglæden lyser!

Der venter Garagens gæster en stor spilleoplevelse.

​​Michelle Birkballe

​Michelle Birkballe er vokset op med fødderne i den jyske muld, i Thorsager midt på Djursland, i en søskendeflok på seks. Men det er svært at høre, når hun indtager scenen med sin guitar og en stemme, der leder tankerne til Louisiana og rocken og bluesens arketypiske egne. Michelle ER rock'n'roll!

Den rå rock og den følsomme blues bliver mellem numrene krydret med fortællinger om det gode og det onde, som livet byder på, og man kan ikke undgå at blive dybt berørt.

Hun har hele sit voksenliv været fuldtidsmusiker med base i Aarhus, hun har udgivet seks album sange og spillet et utal af koncerter rundt om i landet. Man bliver uvægerligt smittet af spilleglæden under hendes show. Michelle Birkballe er garant for kvalitet og nerve.


Kunstnerens hjemmeside

​​Roger & Over

​Efter to års ufrivilligt pitstop er Roger & Over igen klar til at vælte Garagen!

Ud over at være faderorkestret til hittet ‘Volvo B18 210’, er her tale om et solidt coverband, der er berygtet for at kombinere højt musikalsk niveau med en uhøjtidelig og til tider hysterisk festlig stemning.

Roger & Over leverer en perlerække af covernumre af kunstnere som Steve Miller, James Brown, The Commitments, Credence, Elvis, Beatles, Eagles, Eric Clapton, Chuck Berry, Lynyrd Skynyrd, Van Morrison, U2, Gnarls Barkley, Shubidua, Johnny Madsen, Belli, Kim Larsen m.fl.

Det hele sparkes over scenekanten med humør og spilleglæde af en flok rutinerede musikere, der benhårdt går efter at skabe en fest med publikum. Så kom i Garagen tirsdag aften – der er garanti for fællessang og dans på bordene.

Kunstnerens hjemmeside

​​Soul Survivors

​Soul Survivors spiller alle de klassiske og de nyere soul- og funkhit med et touch af disco. Så hvis du er til Stevie Wonder, Bruno Mars, Prince, James Brown, Kool & The Gang og Aretha Franklin så kom og dans med resten af Garagen.

Kunstnerens hjemmeside

​​TooLatetoDieYoung

Et nyt navn med rødder på Samsø, bestående af Helge Solberg, Henk Kuipers og Søren Jacobsen. Tre rutinerede herrer med hang til groovy sange fra 60-70’erne, hvor der sættes et eget musikalsk aftryk på de bluesy, soulprægede arrangementer.

Helge Solberg (bas) har en lang karriere bag sig med bl.a. Rocazino, Nanna, Poul Krebs og Backseat. Henk Kuipers fra Holland har været sanger i bl.a. Funk Connection og desuden medvirket i Jesus Christ Superstar. Søren Jacobsen (guitar) har spillet med Backseat, Ester Brohus og SingSingSing og har derudover produceret for bl.a. Henning Stærk og Poul Krebs.

På Samsø Festival har de desuden Jesper Bo Knudsen (Uffe Steens Trio) med på trommer.

​​Standup:
Daniel Lill

​Den jyske komiker Daniel Lill har markeret sig som et stærkt kort på den danske comedy-scene. Han har både optrådt med sine egne one-man show, varmet op for nogle af dansk comedys største stjerner og optrådt ved et utal af firmafester.

​​Standup:
Jacob Wilson

Jacob Wilson indtager altid scenen med stor energi og 100 % engagement. Han leverer et meget direkte og kontant standup-show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker komiker, og hans talent har de seneste år kunnet opleves mange steder i underholdningsbranchen. Han har blandt andet fungeret som konferencier på Skanderborg Festivalen, arbejdet som tekstforfatter for TV3 og været joke-smed for Lasse Rimmer og Simon Jul i radioprogrammet Morgenhyrderne.

​​Standup:
Karsten Green

​Karsten Green debuterede i december 2004 ved DM i standup og fik til trods for hans ikke eksisterende erfaring en fornem 3. plads. Og siden da er det gået stærkt. Karsten har over hele landet indtaget diverse scener kun bevæbnet med en mikrofon. Han leverer sit materiale med en fantastisk charme og en timing, der går lige i lattermusklerne. Krydret med en håndfuld mystiske, men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdt. Han er ikke sky for at indblande publikum i sit show og improviserer sig ind og ud af de værste kniber.

​​Standup:
Steen Molzen

​Forfriskende sjov standup om at tackle omverdenen med upædagogisk pædagogik, der virker – sådan da! Steen Molzen er en vanvittig sjov oplevelse og et forfriskende modspil til tidens politiske korrekthed. Han er egentlig uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt, når Molzen tackler verden. Og den kombination har udstyret ham med en logik, der giver mening for ham – med risiko for bagslag …

​​Standup:
Torben Chris

​Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd. Han tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne. Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg. Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind i et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der rammer plet.

​​Standup:
Victor Lander

​Aarhus-drengen Victor Lander er blevet omtalt som en af de yngste komikere med mest erfaring. Det var i 2009, Victor havde sin første optræden, og siden er det blevet til over 700 af slagsen. Mange comedyfans er stødt på Victor enten til Zulu Comedy Festival, DM i standup, Danish Open samt en masse andre show rundt om i landet. Victors stil er spøjs og absurd, men med et altid charmerende glimt i øjet. Især det yngre publikum er vild med ham, men et ældre publikum vil også føle sig underholdt hele vejen igennem. Vi glæder os til at byde ham velkommen i Garagen på Samsø Festival.

​​Talentscenen

​Talentscenen er fast inventar på Samsø Festival. Her er der scenetid for kommende musikalske stjerne.

Forud for konkurrencen udvælger et dommerpanel de fem finalister, som skal optræde i Garagen.

I år er de fem finalister:

  • Wantate
  • Tempest Drive
  • Kasper Buch
  • Bonad
  • Red Relations

Om talentscenen

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48