MUSIKPROGRAM

De optrædende på Samsø Festival 2019 offentliggøres løbende herunder

Nephew kommer til Samsø​​

Lars Lilholt Band

​Lars Lilholt Band har solgt mere end 2,5 millioner album, og den otte mand store gruppe underholder med så stort et overskud, og den når så langt ud over scenekanten, at publikum uvægerligt bliver en del af den samlede, musikalske oplevelse.

Det er new folk på dansk, det er fornyende, folkeligt og festligt, når Lilholt og band leverer et show med underholdningsværdien i top og musik i særklasse.

De lyse nætters orkester er en institution på den danske livescene, og med kombinationen af numre fra et imponerende bagkatalog og det seneste album, Drømmefanger, har gruppen et fantastisk repertoire at præsentere for Samsøs festglade gæster.

Kunstnerens hjemmeside

Michael Learns to Rock

Michael Learns To Rock blev dannet i 1988, så når de tre bandmedlemmer med Jascha Richter i front optræder på Samsø Festival, har de en 30 år lang, succesfuld karriere bag sig. Det er med andre ord et erfarent og ekstremt velspillende orkester, der spiller alle klassikerne, men som også byder på nyt fra det seneste album Still.

Det er oprigtig popmusik, båret af stærke melodier med ligefremme tekster, som appellerer til alle. Med ti millioner solgte album på verdensplan er MLTR et af de største internationale navne, der er kommet fra Danmark.

Man fornemmer det usædvanlige sammenhold i den berejste poptrio, når den står på scenen, og der vil uden tvivl være kræs for kendere, og – let’s face it – publikum på Samsø Festival er kendere.

Kunstnerens hjemmeside

Nephew

Nephew er en institution og en favorit blandt publikum såvel som anmeldere. De udgav Swimming Time i år 2000, de brød for alvor igennem med USADSB i 2004, og siden har det regnet med priser og topanmeldelser over dette danske elektrorockband i absolut verdensklasse.

I forbindelse med deres femte studiealbum, Ring-i-Ring, vendte orkestret tilbage til scenen i 2018, og det er ikke nogen overraskelse, at de spillede for udsolgte huse på nogle af landets største spillesteder – og der er fortsat udsolgt på deres store arena-tour.

Derfor er det med stor stolthed, at Samsø Festival kan præsentere de nulevende legender på scenen foran havet. Vi glæder os til at hylde fællesskabet, til fællessang og til at smelte sammen med bandet i sommeraftnen og forsvinde ind i Nephew-land for en stund.

Kunstnerens hjemmeside

Phlake

Phlake har to album bag sig, mere en 150 millioner streaminger, og de har haft så høj radiorotation, at bandets navn er forankret med syvtommersøm i den danske befolknings musikbevidsthed.

Det er gået hurtigt for den energiske duo, der har turneret landet tyndt i den seneste tid. Derfor er det en særlig gave, at de barsler med ny musik. Singleudspillet ’Waited All Summer’ er allerede blevet godt modtaget, og Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær leverer eminent, når de er live, med et virkelig velspillende orkester.

Der er en international klang over Phlakes udgave af dansker-R&B. Det er soulet til tider og altid stramt komponeret med perfekte fraseringer. Vi glæder os til at høre velkendte radiohit og til at lade os forføre af nye sange på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

Rasmus Walter

​Rasmus Walters populære, rockede guitarpop har for længst taget himmelflugt med hit som ‘Dybt Vand’, ‘Endeløst’, ‘Verden i stå’, og ‘På en dag som i dag’.

Walters nyeste album handler om at stoppe op, og om at finde ud af, hvor man hører til. Én ting er sikker: Han har undet sin rette plads, når han giver koncert på Samsø Festival.

Nu er den modnede og charmerende musiker klar til at indtage verden med sit engelsksprogede udspil ‘Heart of Stone’, og publikum på Samsø er helt klar til at synge med på nye og gamle hit.

Kunstnerens hjemmeside

Skinz

​Skinz brød igennem lydmuren med singlen ‘Jeg har en pige’, og siden har den rappende historiefortæller givet den gas med det ene hit efter det andet.

Der er altid et glimt i øjet, når Skinz tager parforholdet op til overvejelse, når han maler et billede af en aften i klubben, eller når han beskriver følelsen ved det første møde. Ordene flyder frit og ubesværet og tager lytteren med på rejser, hvor situationer og stemninger står knivskarpt. Rytmerne er tunge og trap-inspirerede, men løfter sig i dansevenlige produktioner, der resulterer i tracks med distinkte pop-R&B-fornemmelser.

Fire guldcertificeringer og en platincertificering taler deres tydelige sprog, og der er ingen tvivl om, at Skinz kommer for at holde en fest på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

Status Quo

Status Quo har rocket over hele verden, og de har givet publikum alt, hvad det ville have. Her er tale om rockhistoriske legender, der med deres klassiske, bluesinspirerede boogierock har leveret hit på hit siden ‘Pictures of Matchstick Men’ i 1968.

Det London-baserede band har tilbragt mere tid på UK Singles Chart end The Beatles – tænk bare på numre som ’Rocking All Over the World’, ’Whatever you want’ og ‘In the Army Now’. Vi ruller om på ryggen og lægger os fladt ned i beundring for mestrene.

Så …! Mine damer og herrer på Samsø Festival … Tag godt imod en rockfest med britisk humor og rutineret, velspillet musik med masser af pigtråd fra de garvede veteraner i Status Quo.

Kunstnerens hjemmeside

Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard optrådte på TV2’s Toppen af Poppen, hvor han trak stikket ud på Silas Bjerregaard. Før det har han allerede markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som ’Blød indeni’, ’Tø mig op’ og ’Former’.

Det er medrivende og opløftende elektropop a la R&B, som man kan relatere til. Hverdagen bliver endevendt i et underfundigt tekstunivers, og det er tydeligt, at Dixgaard har noget at sige til sit publikum.

Kombinationen af funkyness og tilbagelænet følsomhed er en vinderopskrift for den bløde popsanger, der nok skal løfte eftertænksomheden helt op til solskinnet på Samsø Festival.

Kunstnerens hjemmeside

TV2

TV-2 kalder sig Danmarks kedeligste orkester … hvilket understreger den samtidsrevsende humor, der er blevet kendetegnet for landets mest voksne band, men meget langt fra betegner underholdningsværdien af en TV-2-koncert.

Steffen Brandt og hans kompaner spiller fortsat for udsolgte huse rundt om i landet, så det er med stor glæde, at Samsø Festival ser frem til mængder af tilbagelænede klassikere og den mere rockede og energiske musik fra det seneste album Tæt trafik i Herning.

Det er intet mindre end imponerende, at TV-2 gennem bandets lange karriere har været i stand til at forny sig selv gang på gang, mens det stadig har bevaret sin helt stramme musikalske form. ‘Er vi glade eller hvad?’ spørger de. Svaret er ja.

Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Telefon:
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00

Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30​

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​