MUSIKPROGRAM

Programmet for Samsø Festival 2022 offentliggøres løbende her

​​Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav har selv håndplukket Familien aka nogle af Danmarks dygtigste musikere aka Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen lover de festivalpublikummet den vildeste liveoplevelse Danmark længe set.

Benjamin forlod Benal i 2019, i 2020 udgav han to soloalbum, og i starten af 2021 udkom det tredje.

Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.


Kunstnerens hjemmeside

​​Det vildeste band

Festorkesteret Det vildeste band oser af energi og spilleglæde! Med stort musikalsk overskud og højt humør trækker de det ene hit efter det andet op af hatten.

Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock’n’roll til pop, krydret med de største hit fra de sidste fem årtier.

Én ting er sikkert: Det vildeste band er som en magnet på dansegulvet, når de byder på en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid serveret med et smil på læben!


Kunstnerens hjemmeside

​​Drew Sycamore

Drew Sycamores stemme rækker langt ind i hjertet på publikum med ren energi.

Da den halvt walisiske, halvt danske musiker debuterede med det anmelderroste album “Brutal” i 2019, blev to af numrene udnævnt til P3’s Uundgåelige.

De tre første singler fra sangerens andet album, “Sycamore” fra 2021, har alle toppet den danske airplay chart, og med nomineringer ved både Danish Music Awards og Zulu Awards har Drew Sycamore i den grad manifesteret sig som en af de nye stærke profiler på den danske musikscene.


Kunstnerens hjemmeside

​​Gnags

Gnags er et af Danmarks mest sejlivede liveorkestre, og det er altid en fest, når de lader rytmerne spille op imod den samske sommerhimmel.

Der er et nyt Gnags-album under opsejling, og der er lagt op til en kavalkade af den lange karrieres største hits samt introduktion af nye numre, der er blevet skabt under corona-nedlukningen.

Det bliver en af de dejligste koncerter i hundrede år, så kom med og sving med hestehalerne.


Kunstnerens hjemmeside

​​Hardinger Band

En hyldest til Bunden! Hardinger Band hylder Michael Bundesen og den arv, han efterlod os alle sammen.

Tre originale shubber, backet up af fantastiske musikere, indtager Samsø med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato.

Koncerten spilles i bedste Shu-Bi-Dua-stil og Hardinger Band leverer soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms-og barndomsminder.

Tag dine allerbedste festivalvenner under armen og vær med til at hylde en af Danmarks bedste sangere til denne folkefest af en koncert.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jacob Dinesen

Jacob Dinesen udsendte i 2021 sit femte studiealbum, The Joker’s Hand, hvor han bevæger sig i en markant mere rocket retning end tidligere.

Selvom han hverken kan eller vil løbe fra sine aner eller sit musikalske ophav, er det tydeligt, at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med Jacob selv.

Dinesen og hele holdet bag ham er klar til at komme på landevejen denne sommer og lover en koncert, hvor alle de ingredienser, der skal til for at skabe rockmagi, er tilstede: Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs kunstner … og det allervigtigste leverer Samsø Festival, nemlig et veloplagt publikum.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith fra Thy er kendt og respekteret for koncerter, der siden debutalbummet Northern Trail udkom i 2014, har efterladt såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet.

I 2020 udsendte gruppen deres tredje studiealbum, Brothers. De syv medlemmer formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt nærværende og intime.

Jonah Blacksmith består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard, og er opkaldt efter brødrenes bedstefar, Johannes Alstrup, der var smed i Thy.

Kunstnerens hjemmeside

​​Jung

I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et fabelagtigt univers af smagfuld og unik vellyd.

Danmarks nye nationalorkester bliver de kaldt, og de har et beskedent ønske om at samle generationer om deres uimodståelige eksistentielle popsange, der handler om kærlighed og det stik modsatte.

Med et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers lover Jung en rørende og blændende koncertoplevelse.


Kunstnerens hjemmeside

​​Kato

Kato er en af de mest succesfulde og erfarne danske DJ’s og har igennem det sidste årti med en endeløs række af #1-hit på album-, single- og streaming-listerne cementeret sin status som en af tidens største danske stjerner.

Internationale kunstnere som den legendariske rapper Snoop Doog, den britiske DJ og stjerneproducer Sigala samt den amerikanske skuespiller og sangerinde Hailee Steinfeld har alle udgivet singler i samarbejde med Kato.

Styrken i Katos musik er kombinationen af genrer og en utrættelig nysgerrighed på nye trends. Opskriften holder, og Kato er garant for en dansefest uden lige.


Kunstnerens hjemmeside

​​Magtens korridorer

Magtens Korridorer har for længst slået sig godt og grundigt fast på den danske koncertscene med tung, hårdtslående rock, ørehængende refræner og masser af energi.

Orkestrets ottende studiealbum, Club Promise, udkom i 2021 til store roser fra den danske anmelderstab.

Fra en stabil base af tung basgang, veloplagte trommer, hårde guitarriffs og Johan Olsens karakteristiske stemme vokser de poetiske tekster om byen, livet og alle drømmene frem – med løftet om en sommerkoncert, der går lige i rockhjertet.

Kunstnerens hjemmeside

​​Pauline

Paulines musik slår benene væk under lytteren og rammer direkte i hjertekulen.

Hun har gennem det meste af sit liv skrevet digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. Debutsinglen “Ny Og Næ”, der blandt andet har været Ugens uundgåelige på P3, kan bedst beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist finder man også i singlen “Noget for Nogen”.

Pauline er denne sommer på sin første tour rundt i landet – og der er noget at se frem til for det kræsne publikum på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Poul Krebs

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben, og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spilleglæde.

Det er forfriskende, når Poul Krebs med sin underspillede facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Krebs er en af poprockkens bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Seebach

Rasmus Seebach har siden debutalbummet fra 2006 vundet et utal af priser, men vigtigst af alt har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

For Rasmus Seebach kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum, og han er helt klar til at gå på scenen på Samsø og levere endnu en ultimativ koncertoplevelse.

Glæd jer!


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Walter

Rasmus Walter kunne i 2021 se tilbage på tyve år som musiker på landevejen – først med Grand Avenue og nu med en succesfuld solokarriere.

Årene har budt på stor kommerciel succes, masser af hit og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle

På sommerens festival går Rasmus og bandvennerne på scenen med et nyt show, de bedste sange fra en lang karriere og en forsmag på de næste tyve år – og de glæder sig!


Kunstnerens hjemmeside

​​Samsø Pink Floyd

Samsø Pink Floyd er et coverband i absolut topklasse. Siden bandets debutkoncert i 2015 på V58 i Århus har de spillet på en lang række spillesteder både i Danmark og i Tyskland.

De seks mænd på scenen tager publikum med på en rejse gennem det storslåede Pink Floydske musikunivers med autenticitet og nerve, så hårene rejser sig på armene af enhver tilhører. De elsker at spille hvert eneste af de fantastiske numre, og det kan både ses og høres.

Sættet er sammensat af de allerbedste numre fra Meddle, Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, The Wall, On a Momentary Lapse of Reason samt Division Bell. Der er med andre ord lagt op til masser af fed tråd.


Kunstnerens hjemmeside

​​Statisk

Statisk er en eksplosion af nerve og nærvær. Den odenseanske duo, som består af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle, markerer med deres første EP, Statisk, fra 2021 starten på en rejse, hvor synergien mellem lyrik og produktion står stærkt, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe og hver en node.

Hos Statisk handler det om at leve stærkt og overleve at være ung, og de har skabt det perfekte soundtrack til det sprudlende forår og lugten af frihed, som ligger lige udenfor døren.

Musikken flyder direkte ind i blodet og griber fat lige der, hvor hjertekammeret og dansemusklen mødes. Så kridt de festivalstøvede dansesandaler, det er ganske enkelt ikke muligt at stå stille.

Kunstnerens hjemmeside

​​Tobias Rahim

Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed.

I 2021 blev Danmark for alvor forelsket i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ‘Stor mandø’.

Der er dømt catchy melodier og charmerende leveringer, når den dansk-kurdiske kunstner indtager scenen.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48