MUSIKPROGRAM

Her kan du læse om de optrædende på Samsø Festival 2020. Programmet bliver opdateret løbende – så stay tuned!

​​Alphabeat

​Alphabeat skærer ind til benet. Efter en længere pause er de aktuelle med det fjerde album, Don’t Know What’s Cool Anymore, og igen står hver eneste skæring knivskarpt.

Den hvasse sangstil dækker over en allestedsnærværende umiddelbarhed, tekster med snert og et ønske om at inddrage enhver, som vil deltage i popfesten, når hitmaskinen indtager scenen.

Der er garanti for seks energifyldte og engagerede musikere, som er eksperter i at levere live – både gamle og nye hit – og publikum og anmeldere ved altså godt, hvem der er cool!


Kunstnerens hjemmeside

​​Bogfinkevej

Bogfinkevej vender altid hjem til smilets by, men heldigvis tager de også ud i den store verden – også til Samsø Festival.

Der er melodiøse rapharmonier og fængende hooks på menuen, når den Aarhusianske trio går på scenen. Rimene er skarpe, teksterne er serveret i øjenhøjde, og finkerne har deres anmelderroste debutalbum, BFV, med i madkassen, så der er masser af godt at byde på.

Med deres unikke blanding af folkelighed, humor og dybde har de taget landets spillesteder med storm, og det imponerende katalog af samarbejdspartnere vidner om delikat format. Der er med andre ord linet op til en sand musikalsk lækkerbisken.

Kunstnerens hjemmeside

​​MALURT

MALURT er tilbage! Oh, yes. De gamle drenge har fundet sammen igen – i den Mød mig i Mørket-formation der gjorde bandet til et af landets største rocknavne.

Det er fyrre år siden, der første gang var MALURT i bægeret med albummet Kold Krig, og det er stadig punket, rå og uforfalsket rock, der lover at teste det musikalske udstyr til bristepunktet.

Der er lige præcis den rette mængde rust på rørene, når Samsø Festival oplever ‘Black-out’, ‘Spøgelser’ og ‘Neonsolen’. Der er ‘Superlove’ til gamle fans, og den nye generation får en unik chance for at genopleve et stykke dansk musikhistorie.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er uden tvivl en af vor tids mest elskede og succesfulde kunstnere. Siden debutalbummet i 2009 har den charmerende popprins fortryllet hele kongeriget med tekster og melodier, der går lige i hjertet.

Hjertevarmen breder sig for alvor, når Rasmus fremtryller numre som ‘Lovesong’, der handler om aldrig at miste troen på den ægte kærlighed og at turde elske igen og igen.

Der er eventyr for både prinsesser og hofnarrer med sange som ‘Lidt i fem’, ‘Olivia’ og ‘Beautiful’, når Rasmus synger ballet i gang på Samsø Festival 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure er et af tidens største og mest progressive popnavne, og med The Voice Prisen, P3 Lytterhittet og Danish Music Awards m.fl. i bagagen er deres position på musikscenen for alvor cementeret.

Det er kreativ og velovervejet popmusik, der strømmer fra de tre populære musikere. Med masser af selvtillid, masser af silkeblød vokal og masser af groove, rammer de tidsånden perfekt uden at gå på kompromis med deres unikke lyd.

Med numre som ‘Good together’, ‘Limbo’ og ’Deja Vu’ er bagkataloget helt på plads, men der er for alvor noget at glæde sig til, når Scarlet Pleasure går på scenen på Samsø Festival, for det er intet mindre end et uovertruffent liveband.


Kunstnerens hjemmeside


ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​