MUSIKPROGRAM

Her kan du læse om de optrædende på Samsø Festival 2020.  AFLYST AFLYST AFLYST..........................

​​Alphabeat

​Alphabeat skærer ind til benet. Efter en længere pause er de aktuelle med det fjerde album, Don’t Know What’s Cool Anymore, og igen står hver eneste skæring knivskarpt.

Den hvasse sangstil dækker over en allestedsnærværende umiddelbarhed, tekster med snert og et ønske om at inddrage enhver, som vil deltage i popfesten, når hitmaskinen indtager scenen.

Der er garanti for seks energifyldte og engagerede musikere, som er eksperter i at levere live – både gamle og nye hit – og publikum og anmeldere ved altså godt, hvem der er cool!


Kunstnerens hjemmeside

​​Bogfinkevej

Bogfinkevej vender altid hjem til smilets by, men heldigvis tager de også ud i den store verden – også til Samsø Festival.

Der er melodiøse rapharmonier og fængende hooks på menuen, når den Aarhusianske trio går på scenen. Rimene er skarpe, teksterne er serveret i øjenhøjde, og finkerne har deres anmelderroste debutalbum, BFV, med i madkassen, så der er masser af godt at byde på.

Med deres unikke blanding af folkelighed, humor og dybde har de taget landets spillesteder med storm, og det imponerende katalog af samarbejdspartnere vidner om delikat format. Der er med andre ord linet op til en sand musikalsk lækkerbisken.

Kunstnerens hjemmeside

​​Bro

Bro er manden bag en hel stribe hit, som har ligget på toppen af streaminglisterne. Han står blandt andet bag sangene ‘Sydpå’ og ‘Døgnrytme’, der har dannet soundtrack til hver sin sæson af Paradise Hotel.

Den charmerende popekvilibrist brød igennem med det humoristiske dansehit ’Hvor er du Bro?’. I dag kan alle finde ham – fx ved en af de utallige club-optrædener, hvor han styrer dansegulve overalt i landet.

Der er lagt op til grin, masser af dans og funky badeshorts, når Bro går scenen til en regulær sommerfest på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Carpark North

Carpark North slog hårdt igennem med storhittet ‘Transparent and Glasslike’ tilbage i 2003. Siden er det blevet til fem album spækket med det ene brag af et hit efter det andet.

Det er sprængfarlig, men samtidig melodiøs elektro-rock, der tegner bandets musikalske ståsted, og det mestrer både den orkestrerede lydeksplosion og den medrivende ballade.

Når den rutinerede trio optræder på Samsø Festival, er det som et af de allermest velspillende orkestre i landet, med en meget direkte forbindelse til publikum og med en af de absolut mest grandiose sceneoptrædener, man kan opdrive.


Kunstnerens hjemmeside

​​Clara

Clara er et af den danske musikhimmels allerklareste stjerneskud. Hun debuterede i 2017, og året efter udgav hun det roste debutalbum August Eighteen, der for alvor sendte hende i kredsløb som en helstøbt popsanger.

Hit som 'Slippin’', 'Foolish' og 'Crazy' forklarer tydeligt, hvorfor Clara allerede har modtaget adskillige priser for sin medrivende musik.

Når den kraftfulde popraket letter, er det Claras indfølende stemme, der er brændstoffet. Hun er intens i sit udtryk, og ud over en stor sangstemme besidder hun en autenticitet, der omsættes til nær kosmiske energiudladninger på scenen.


Kunstnerens hjemmeside

​​Det Vildeste Band

Det Vildeste Band er festorkestret, der oser af energi og spilleglæde. En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud og højt humør trækker det ene hit efter det andet op af hatten.

Allerede fra første strofe trækker Det Vildeste Band som en magnet på dansegulvet. Repertoiret breder sig over alt fra rock ’n’roll til pop, krydret med de største hit fra de sidste fem årtier.

Der er garanti for en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid med et smil på læben.


Kunstnerens hjemmeside

​​Djämes Braun & Specktors

Djämes Braun & Specktors vælter ind på klubben, som om de ejer det. Det gør de heldigvis også på Samsø Festival, og de er mere end velkomne. For det er en usædvanlig festlig, musikalsk cocktail, de disker op med.

Fuglekiggerne i Djämes Braun – med deres dansevenlige, reggaeinspirerede rytmer – går perfekt i spænd med råberapperne i Specktors. Det er to af landets absolutte liveorkestre, der kombinerer enorme energiudladninger til astronomiske dimensioner.

Der er ingen tvivl om, at publikum på Samsø Festival får det luksus, når der er rap, humor og masser af hit at synge med på. Djämes Braun og Specktors er helt sikkert klar i bar.


Kunstnerens hjemmeside (Djämes Braun)

Kunstnerens hjemmeside (Specktors)

​​Faustix

​Faustix er Danmarks hotteste DJ lige nu. Den eftertragtede musikskaber har haft fuld fart på og har udgivet det ene singleudspil efter det andet – og hver gang er der overstrømmende modtagelse og fyldte dansegulve.

Det er tracks som ‘Thorns’, ’Need you’ og ‘Lose myself’, der tegner Faustix’ sound. Altid på forkant med nye tendenser og altid med beats, der opsluger publikum og går lige i danseskoene.

Der er masser af prominente samarbejder i Faustix’ bagkatalog, og så er der altid fest og sommerstemning, når han fyrer op! Faustix passer perfekt til Samsø Festival, hvor der altid er plads til at give den gas.


Kunstnerens hjemmeside

​​Go Go Berlin

Go Go Berlin er et rockband med internationalt format. Det cementerede det fire mand store orkester, da de udgav deres tredje album The O.C.E.A.N.

Det er altid enormt stemningsfuldt at lytte til Go Go Berlinerne – også nu hvor de har bevæget sig i retning af en mere elektronisk lyd. Det er tydeligt, at der tale om et hårdtarbejdende og ambitiøst orkester med en overflod af talent.

Det velspillende orkester har koncerterfaring fra hele verden, og det er kendetegnet ved en fantastisk spilleglæde og en energi, der når langt ud over scenekanten. Der venter en stor liveoplevelse for publikum på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Hardinger Band

Hardinger Band inviterer alle til Den store Shu-bi-dua-fest 2021!

Denne sommer stiller Hardinger Band skarpt på Shu-bi-duas kæmpe katalog af fællessange. De har plukket de bedste af shubbernes 240 melodier og trykker på alle pedaler for at få hele familien til at synge med. Man ved det jo godt ... dybt i hjertet ligger alle teksterne. Fra alpetoppen til hvalen, fra folkevognen til ‘Sexchikane’.

Det bliver et overflødighedshorn af minder fra ungdomsårene med helt nye medleyer, der river publikum med i årtiers festminder. Så glæd dig til Samsø Festival og Den store Shu-bi-dua-fest 2021.


Kunstnerens hjemmeside

HipSomHap

HipSomHap er en hiphop-gruppe, der tager musikken seriøst og taler lige ind i børnenes verden.

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik, og nu gør de den cool.

Kom og syng med på ‘Av!’, ‘Hop lidt mer’ og YouTube-hittet ‘Min far’ – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!

Kunstnerens hjemmeside

​​Hjalmer

Hjalmer har siden debut-singlen ’Marie’ fra 2017 og EP’en Skabt til at være ung fra samme år, sunget sig ind i danskernes hjerter med sin karakteristiske stemme og fængende melodier. I efteråret 2019 udgav han albummet Midt i en drøm eller noget der ligner med numre som ’Folk som os’, ’Dig og mig’ og ’Kongespil’.

Når den unge sangskriver træder ind på scenen, er han i dén grad i sit rette element. Han har rejst Danmark tyndt og spillet for fulde huse på landets største festivaler og spillesteder og bliver overalt rost for sit varme nærvær og kontakten med publikum.

Han har positioneret sig som ét af landets mest fremtrædende nye navne, og i 2019 blev han da også hyldet ved årets Zulu Awards med prisen for Årets Nye Navn, han modtog GAFFA-Prisen for Årets Solist, og han blev nomineret i kategorien Årets Nye Danske Livenavn ved Danish Music Awards.


Kunstnerens hjemmeside

​​Ivan Pedersen

Ivan Pedersen har båret sin stemme på de skrå brædder i mere end 50 år. Det er i sig selv en kraftpræstation. Endnu mere imponerende er det, at han stadig når langt ud over scenekanten med sin fantastiske stemme.

Den 70-årige veteran har et rutineret orkester med sig, og det er imponerende, hvor godt det svinger, og hvor stor en energi, der opstår mellem musikere og publikum.

Der er rockede sange og melodiske ballader på det omfangsrige og hitfyldte repertoire, og mon ikke Ivan skruer den op på elleve for publikum på Samsø?


Kunstnerens hjemmeside

​​Jimilian

Jimilian veksler uproblematisk mellem melodiøse rapflows og soulede hooklines. Det unge talent har mere end 20 millioner views på YouTube, mere end 60 millioner streams på Spotify og tusindvis af følgere på sociale medier.

Stilen er på plads, musikken er velproduceret, og Jimilian er højenergisk, når han skubber festen fra scenen ud til publikum på Samsø.

Med beats der giver mindelser om rytmer fra de varmeste egne af den musikalske verden, er han hottere end sommeren selv. Så når Jimilian giver den gas på Samsø Festival, er der ingen tvivl om, at festen koger over.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jonny Hefty & Jøden

​Jonny Hefty & Jøden er af den gamle skole. I en tid, hvor de unge rappere fyldes med Twillight-angst og kaster sig over emo- & dance-rap, leverer de to gamle drenge stadig go’ gammeldaws rapmusik.

Både Hefty og Jøden har lange solokarrierer bag sig, de går way back, og det kan høres i de syrede og skæve indfald, de hele tiden bekræfter hinanden i – i musikken og på scenen.

Der er knald på! Og den gamle dreng, DJ Static, har stået for lydtapet, så der er guf for gamle rapfans, skole for de nye, og alle andre kan helt sikkert både nyde musikken og et godt grin undervejs.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith består af brødrene Simon Alstrup og Thomas Alstrup foruden fætteren Lasse Alstrup, Søren Bigum, Søren Poulsen, Thor Kortegaard og Jon Bisgaard Kjeldsen. Bandet er opkaldt efter brødrenes bedstefar, Johannes Alstrup, der var smed i Thy. Folkrockbandets melodiøse lyd og poetiske tekster er vokset ud af barndommens landsbysmedje, hvor den musikalske arv blev givet videre til to lærenemme drenge.

Gruppen debuterede i 2014 med albummet Northern Trail. I 2017 udgav de albummet Jonah Blacksmith og livealbummet Twenty Seventeen. I 2018 spillede spillede de filmkoncerter over hele landet som akkompagnement til deres stemningsfyldte dokumentarfilm om Alstrup-familien.

Med ny musik fra et nyt album, hvor singlen ‘Monster’ blev frigivet i efteråret 2019, er Jonah Blacksmith endnu engang klar til at tryllebinde publikum på Samsø Festival med nærværende folkrock, gribende fortællinger og spilleglæde uden lige.


Kunstnerens hjemmeside

​​Jung

Jung spiller vedkommende indiepop, der er fejet som en stormvind over det danske land.

Det er elegant musik, der appellerer til et bredt publikum med eftertænksomme tekster og en lyd, der giver mindelser om 80’erne, men som inkorporerer elektroniske elementer i en helt unik sound.

‘Hun kommer tilbage’ blev P3’s uundgåelige i 2019. ‘Jeg skal nok vente’ er blevet et kæmpe hit, og Samsø Festival skal nok vente, selvom det bliver svært, for Jung stormer stadig kraftigere.


Kunstnerens hjemmeside

Katrine Bille

Katrine Bille er blandt andet kendt fra DR Ramasjang, fra programmer som ‘Lille Nørd’, ‘Luk op, luk i’ og ‘Sommer i Ramasjang’. Når hun går på scenen med sit liveband på Samsø Festival, er det imidlertid i rollen som Pippi Langstrømpe.

Med sit store smil, sin dejlige stemme og sit gode humør er Katrine perfekt at fejre Pippi Langstrømpes 75 års-fødselsdag sammen med.

Find din indre tingfinder, spilopmager og festabe frem, for der er musik, sjov og gang i den for alle, der vil være med.


Kunstnerens hjemmeside

​​Lis Sørensen

Lis Sørensen har trods sin lange, glorværdige karriere ikke sænket farten det mindste. Senest var hun på tur med Anne Linnet og Sanne Salomonsen, og nu får Samsø Festival glæde af at sætte Sørensens store stemme i fokus.

Gennem de sidste fyrre år har Lis Sørensen leveret det ene medrivende hit efter det andet, og flere generationer kan sammen synge med på ’Mine øjne de skal se’, ‘Tæt på Ækvator’ og mange, mange flere.

Der er uden tvivl både nye og gamle sange, når den eftertragtede sangerinde favner publikum med stort nærvær, enestående hit og en stemme, der har influeret dansk musik i årevis.


Kunstnerens hjemmeside

​​L.O.C.

L.O.C. har igennem mere end 10 år med masser af koncerter og med mere end 200 indspillede sange for længst slået sig fast som en af Danmarkshistoriens største rappere.

Efter seks års ventetid udkom albummet Ekkokammer i efteråret 2019, et album med ny sound, men stadig med rap og historiefortælling i centrum. Det er nummer elleve i rækken af multiplatin- og guldsælgende album fra L.O.C.’s univers, hvor man både dykker helt ned til afgrunden og svømmer helt ud til kanten.

Så hold fast, for Liam O’Connor melder sin ankomst på Samsø Festival med nyt album og et heftigere udtryk end nogensinde. I kombination med hans uforlignelige ry som livekunstner, er der lagt op til en larmende, storslået og eksplosiv koncert, hvor hele følelsesregistret får en gigantisk tur i tørretumbleren på max omdrejninger.


Kunstnerens hjemmeside

​​Lord Siva

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og sin inderlige vokal, skiller han sig ud fra mængden og placerer sig i sin helt egen musikalske kategori.

Han gjorde sig først for alvor bemærket med tracket ‘Fortæl dem’ i samarbejde med Ukendt kunstner. Men både EP'erne 100 og 180 og albummet 3 er anmelderroste og prisnominerede.

Sidste år indgik Lord Siva et nyt samarbejde med den fremadstormende producer Vera og fik sin første førsteplads på den danske Spotify Top 50 med singlen ‘Paris’, så der er både god, gammel og ny, frisk musik at se frem til på Samsø Festival 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​Mads Langer

Mads Langer er uden lige. Han er en af landets hårdest arbejdende kunstnere med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler og over 100 millioner streams.

Både herhjemme og i udlandet har Langer gjort sig bemærket med sange som ‘Me Without You’, og publikum på Samsø Festival kan glæde sig til at danse, grine og måske tænke lidt over ekstra over tilværelsen med den talentfulde prisvinder.

Det er en stor oplevelse at være i selskab med den talentfulde singer-songwriter, og man fornemmer, hvordan man forsvinder i musikken sammen med et menneske, som lever og ånder for sin kunst.


Kunstnerens hjemmeside

​​MALURT

MALURT er tilbage! Oh, yes. De gamle drenge har fundet sammen igen – i den Mød mig i Mørket-formation der gjorde bandet til et af landets største rocknavne.

Det er fyrre år siden, der første gang var MALURT i bægeret med albummet Kold Krig, og det er stadig punket, rå og uforfalsket rock, der lover at teste det musikalske udstyr til bristepunktet.

Der er lige præcis den rette mængde rust på rørene, når Samsø Festival oplever ‘Black-out’, ‘Spøgelser’ og ‘Neonsolen’. Der er ‘Superlove’ til gamle fans, og den nye generation får en unik chance for at genopleve et stykke dansk musikhistorie.


Kunstnerens hjemmeside

​​Medina

Medina er Danmarks ukronede popdronning, og hun har, siden hun i 2008 bragede igennem lydmuren med singlen ’Kun for mig’, domineret både hitlister og dansegulve. Medina er er garant for et ekstravagant sceneshow og en popfest uden lige.

I løbet af 2019 udgav Medina singlerne 'Sir det ikk', 'Holding On' og 'Who Do You Love', og hun deltog i tv-programmet ’Toppen af poppen’.

Med mere end ti års leverance af sikre pophit, er der med garanti nok at synge med på og danse til, når Samsø Festival siger velkommen til Medina.


Kunstnerens hjemmeside

MGP

MGP har som altid været en lang proces for de mange deltagere, og i 2020 kulminerede anstrengelserne i et brag af et show. Det stod klart, at niveauet var skyhøjt – og sikke nogle sange!

På Samsø Festival ved vi bedre end de fleste, at musik forener mennesker. Uanset hvilken baggrund og alder man har. Derfor er det en selvfølgelighed, at der skal være noget af det bedste og mest populære til alle barnlige sjæle med hang til god musik.

Der er musik fra hele genrebiblioteket og garanteret fest og højt humør, når tre af de allerbedste grupper fra årets MGP indtager Rullen.


Kunstnerens hjemmeside

​​Moonjam

​Moonjam er poptryllerier, rytmisk trolddom og musikmagi – både for ører, krop og sjæl.

Det hele startede dengang i 80-90’erne med hit som ‘Gennem ild og vand’, ‘Belisa’, ‘Bag de blå bjerge’, og mange flere. Siden er det blevet til en næsten endeløs række af liveshow, som med et drys af Moonjams musikalske tryllestøv er perfektioneret ned til mindste detalje.

Brødrene Kærså er stadig ledende troldmænd i det rutinerede orkester, som leverer stensikker, rocket pop med en helt egen lyd – i verdensklasse.


Kunstnerens hjemmeside

​​Nik & Jay

Nik & Jay behøver egentlig ikke nogen præsentation. De hører til blandt de største berømtheder i landet. Siden pladedebuten i 2002 har de udsendt den ene hitsingle efter den anden.

De to venner fra Værløse har ikke været bange for at forny sig og gentænke deres lyd og deres lyriske univers igennem karrieren, men man kan være sikker på en ærlighed og en energi, der indfanger, bevæger og glæder publikum.

Der er ikke så meget tale om live-koncerter som om legendariske fester, når Nik & Jay går på scenen – og der er både plads til et svedigt og hoppende dansegulv, en stille sjæler og en knebet tåre over tabt kærlighed.


Kunstnerens hjemmeside

​​Peter Sommer

​Peter Sommer vil mere end bare at underholde. Den prisbelønnede sanger og sangskriver har lige fra sin debut på den danske musikscene fastholdt publikum med forundringens kraft. Og med sin evne til at reflektere den undren i sin musik.

Når han ankommer til Samsø, har han sit nye album, Stærk strøm hen over ujævn bund, med sig i bagagen, og sammen med bandet, Tiggerne, har han skabt endnu en publikum- og anmelderdarling

Der er en særlig nerve i Sommers musik, der på en gang forholder sig til dagligdagen og på samme tid stiller spørgsmål til de store ting i livet. På den måde passer han lige ind på Samsø.


Kunstnerens hjemmeside

​​Poul Krebs

Poul Krebs kan i år fejre 25 års jubilæum for gennembrudsalbummet Små sensationer. Men han pladedebuterede allerede i 1979!

Gennem hele karrieren har Poul Krebs været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier fra den rejse gennem livet, der i hans tilfælde ikke altid har taget den lige vej. En rejse, der har gjort ham til en af landets mest populære kunstnere.

I løbet af sin lange karriere har den danske troubadour skrevet langt over 500 sange, spillet mere end 1.000 koncerter og udgivet 24 album, der tilsammen har solgt langt over 1.000.000 eksemplarer.

Gensynsglæden er altid stor, og der der lagt op til en varm og hjertelig fest, når Poul Krebs vender tilbage til øen og indtager scenen på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​The Powls

The Powls er et storskrydende rock-comedy-orkester med det erklærede mål at skabe fest og gang i den, hvor end det kommer frem.

Gruppens fire medlemmer har gennem de sidste 30 år raspet og grovslebet på deres show, og man vil opleve en blanding af vanvittige indfald, tvivlsom indpakning, tør humor og de største dansehit. Alt sammen fremført af nogle aparte mandslinge.

Glæd dig til en storslået fest med The Powls, hvor du får rig mulighed for at skraldgrine, svinge dansebenet og synge dig hæs til alletiders største hit, alt imens du sandsynligvis vil undre dig en hel del over, hvad det egentlig er der foregår.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er kendt i mange sammenhænge i den danske offentlighed, men det var i Ole Bornedahls film, Så længe jeg lever, vi for alvor oplevede ham folde sig ud som musiker – og ikke bare en hvilken som helst musiker.

John Mogensen ville være fyldt 90 år, og hans sange binder generationer sammen, så det er underholdning for hele familien – også for den allernyeste generation – når Rasmus Bjerg indtager både rollen, scenen og stemmen som John Mogensen.

Samsøs mange møller maler, ligesom de skal, og der er garanti for fut i fejemøget, når Bjerg og band leverer rock’n’roll og ikke andet.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er uden tvivl en af vor tids mest elskede og succesfulde kunstnere. Siden debutalbummet i 2009 har den charmerende popprins fortryllet hele kongeriget med tekster og melodier, der går lige i hjertet.

Hjertevarmen breder sig for alvor, når Rasmus fremtryller numre som ‘Lovesong’, der handler om aldrig at miste troen på den ægte kærlighed og at turde elske igen og igen.

Der er eventyr for både prinsesser og hofnarrer med sange som ‘Lidt i fem’, ‘Olivia’ og ‘Beautiful’, når Rasmus synger ballet i gang på Samsø Festival 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rockers By Choice

Rockens By Choice er dansk hiphops første raporkester. De har støvet mikrofoner, pladespillere og mixerpulte af, og det sidste år har de fyret op under danske spillesteder med deres 30 års jubilæumstour. Selvfølgelig med den originale besætning.

Dansk hiphop kom til verden i midten af 1980’erne, og RBC var en del af den helt spæde opstart. De fem oprindelige medlemmer Chief 1, Dee Pee, Master Phoze, MC Pete og MC Swan var blandt de første, der repræsenterede kulturen herhjemme.

I 1989 udsendte de det banebrydende debutalbum Opråb! Til det danske folk, og 30 år senere viser de, at de stadig laver rapkoncerter med fuld smadder og masser af gang i den. Så find Kangol-huer, guldkæder, Adidas-sko og træningstøjet frem fra gemmerne – så er du med på beatet.


Kunstnerens hjemmeside

​​The Sandmen

The Sandmen skuffer ikke! Ni studiealbum er det blevet til, siden orkestret blev dannet i 1985. Der er blevet eksperimenteret meget med lyd og udtryk gennem tiden, men sandmændene har stadig ren rock flydende i årerne.

På det seneste album, Himmelstormer, spiller elektroniske lydeudtryk en større rolle, end vi er vandt til. Det ændrer ikke ved, at der er fuld intensitet og masser af tråd at byde på hos den velspillende trio.

Det er næsten umuligt ikke at synge med. Det er rå og tidløs musik, leveret lige efter bogen med stor overlegenhed og med en altid toptunet Vegenfeldt i front.


Kunstnerens hjemmeside

​​Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure er et af tidens største og mest progressive popnavne, og med The Voice Prisen, P3 Lytterhittet og Danish Music Awards m.fl. i bagagen er deres position på musikscenen for alvor cementeret.

Det er kreativ og velovervejet popmusik, der strømmer fra de tre populære musikere. Med masser af selvtillid, masser af silkeblød vokal og masser af groove, rammer de tidsånden perfekt uden at gå på kompromis med deres unikke lyd.

Med numre som ‘Good together’, ‘Limbo’ og ’Deja Vu’ er bagkataloget helt på plads, men der er for alvor noget at glæde sig til, når Scarlet Pleasure går på scenen på Samsø Festival, for det er intet mindre end et uovertruffent liveband.


Kunstnerens hjemmeside

​​Toko

Toko hører til blandt de nyeste stjerneskud på den musikalske nattehimmel. Han har rundet 3,5 millioner afspilninger på sin debutsingle, ‘Kender mit navn’, og han har også slået sit navn grundigt fast med masser af livejob.

Der er funky pop med masser af charme, cool vibes og kroppe i konstant bevægelse på scenen.

Ø-effekten på Samsø giver flere solskinstimer end de fleste andre steder i landet, men uanset vejret sørger Toko for hjertevarme og et glimt i øjet, der virker, som om det kommer fra den klare himmel over Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48