MUSIKPROGRAM

Her kan du læse om de optrædende på Samsø Festival 2020. Programmet bliver opdateret løbende – så stay tuned!

​​Alphabeat

​Alphabeat skærer ind til benet. Efter en længere pause er de aktuelle med det fjerde album, Don’t Know What’s Cool Anymore, og igen står hver eneste skæring knivskarpt.

Den hvasse sangstil dækker over en allestedsnærværende umiddelbarhed, tekster med snert og et ønske om at inddrage enhver, som vil deltage i popfesten, når hitmaskinen indtager scenen.

Der er garanti for seks energifyldte og engagerede musikere, som er eksperter i at levere live – både gamle og nye hit – og publikum og anmeldere ved altså godt, hvem der er cool!


Kunstnerens hjemmeside

​​Bogfinkevej

Bogfinkevej vender altid hjem til smilets by, men heldigvis tager de også ud i den store verden – også til Samsø Festival.

Der er melodiøse rapharmonier og fængende hooks på menuen, når den Aarhusianske trio går på scenen. Rimene er skarpe, teksterne er serveret i øjenhøjde, og finkerne har deres anmelderroste debutalbum, BFV, med i madkassen, så der er masser af godt at byde på.

Med deres unikke blanding af folkelighed, humor og dybde har de taget landets spillesteder med storm, og det imponerende katalog af samarbejdspartnere vidner om delikat format. Der er med andre ord linet op til en sand musikalsk lækkerbisken.

Kunstnerens hjemmeside

​​Bro

Bro er manden bag en hel stribe hit, som har ligget på toppen af streaminglisterne. Han står blandt andet bag sangene ‘Sydpå’ og ‘Døgnrytme’, der har dannet soundtrack til hver sin sæson af Paradise Hotel.

Den charmerende popekvilibrist brød igennem med det humoristiske dansehit ’Hvor er du Bro?’. I dag kan alle finde ham – fx ved en af de utallige club-optrædener, hvor han styrer dansegulve overalt i landet.

Der er lagt op til grin, masser af dans og funky badeshorts, når Bro går scenen til en regulær sommerfest på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Carpark North

Carpark North slog hårdt igennem med storhittet ‘Transparent and Glasslike’ tilbage i 2003. Siden er det blevet til fem album spækket med det ene brag af et hit efter det andet.

Det er sprængfarlig, men samtidig melodiøs elektro-rock, der tegner bandets musikalske ståsted, og det mestrer både den orkestrerede lydeksplosion og den medrivende ballade.

Når den rutinerede trio optræder på Samsø Festival, er det som et af de allermest velspillende orkestre i landet, med en meget direkte forbindelse til publikum og med en af de absolut mest grandiose sceneoptrædener, man kan opdrive.


Kunstnerens hjemmeside

​​Clara

Clara er et af den danske musikhimmels allerklareste stjerneskud. Hun debuterede i 2017, og året efter udgav hun det roste debutalbum August Eighteen, der for alvor sendte hende i kredsløb som en helstøbt popsanger.

Hit som 'Slippin’', 'Foolish' og 'Crazy' forklarer tydeligt, hvorfor Clara allerede har modtaget adskillige priser for sin medrivende musik.

Når den kraftfulde popraket letter, er det Claras indfølende stemme, der er brændstoffet. Hun er intens i sit udtryk, og ud over en stor sangstemme besidder hun en autenticitet, der omsættes til nær kosmiske energiudladninger på scenen.


Kunstnerens hjemmeside

​​Go Go Berlin

Go Go Berlin er et rockband med internationalt format. Det cementerede det fire mand store orkester, da de udgav deres tredje album The O.C.E.A.N.

Det er altid enormt stemningsfuldt at lytte til Go Go Berlinerne – også nu hvor de har bevæget sig i retning af en mere elektronisk lyd. Det er tydeligt, at der tale om et hårdtarbejdende og ambitiøst orkester med en overflod af talent.

Det velspillende orkester har koncerterfaring fra hele verden, og det er kendetegnet ved en fantastisk spilleglæde og en energi, der når langt ud over scenekanten. Der venter en stor liveoplevelse for publikum på Samsø Festival.


Kunstnerens hjemmeside

​​Hjalmer

Hjalmer har siden debut-singlen ’Marie’ fra 2017 og EP’en Skabt til at være ung fra samme år, sunget sig ind i danskernes hjerter med sin karakteristiske stemme og fængende melodier. I efteråret 2019 udgav han albummet Midt i en drøm eller noget der ligner med numre som ’Folk som os’, ’Dig og mig’ og ’Kongespil’.

Når den unge sangskriver træder ind på scenen, er han i dén grad i sit rette element. Han har rejst Danmark tyndt og spillet for fulde huse på landets største festivaler og spillesteder og bliver overalt rost for sit varme nærvær og kontakten med publikum.

Han har positioneret sig som ét af landets mest fremtrædende nye navne, og i 2019 blev han da også hyldet ved årets Zulu Awards med prisen for Årets Nye Navn, han modtog GAFFA-Prisen for Årets Solist, og han blev nomineret i kategorien Årets Nye Danske Livenavn ved Danish Music Awards.


Kunstnerens hjemmeside

​​MALURT

MALURT er tilbage! Oh, yes. De gamle drenge har fundet sammen igen – i den Mød mig i Mørket-formation der gjorde bandet til et af landets største rocknavne.

Det er fyrre år siden, der første gang var MALURT i bægeret med albummet Kold Krig, og det er stadig punket, rå og uforfalsket rock, der lover at teste det musikalske udstyr til bristepunktet.

Der er lige præcis den rette mængde rust på rørene, når Samsø Festival oplever ‘Black-out’, ‘Spøgelser’ og ‘Neonsolen’. Der er ‘Superlove’ til gamle fans, og den nye generation får en unik chance for at genopleve et stykke dansk musikhistorie.


Kunstnerens hjemmeside

​​Medina

Medina er Danmarks ukronede popdronning, og hun har, siden hun i 2008 bragede igennem lydmuren med singlen ’Kun for mig’, domineret både hitlister og dansegulve. Medina er er garant for et ekstravagant sceneshow og en popfest uden lige.

I løbet af 2019 udgav Medina singlerne 'Sir det ikk', 'Holding On' og 'Who Do You Love', og hun deltog i tv-programmet ’Toppen af poppen’.

Med mere end ti års leverance af sikre pophit, er der med garanti nok at synge med på og danse til, når Samsø Festival siger velkommen til Medina.


Kunstnerens hjemmeside

​​Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er uden tvivl en af vor tids mest elskede og succesfulde kunstnere. Siden debutalbummet i 2009 har den charmerende popprins fortryllet hele kongeriget med tekster og melodier, der går lige i hjertet.

Hjertevarmen breder sig for alvor, når Rasmus fremtryller numre som ‘Lovesong’, der handler om aldrig at miste troen på den ægte kærlighed og at turde elske igen og igen.

Der er eventyr for både prinsesser og hofnarrer med sange som ‘Lidt i fem’, ‘Olivia’ og ‘Beautiful’, når Rasmus synger ballet i gang på Samsø Festival 2020.


Kunstnerens hjemmeside

​​The Sandmen

The Sandmen skuffer ikke! Ni studiealbum er det blevet til, siden orkestret blev dannet i 1985. Der er blevet eksperimenteret meget med lyd og udtryk gennem tiden, men sandmændene har stadig ren rock flydende i årerne.

På det seneste album, Himmelstormer, spiller elektroniske lydeudtryk en større rolle, end vi er vandt til. Det ændrer ikke ved, at der er fuld intensitet og masser af tråd at byde på hos den velspillende trio.

Det er næsten umuligt ikke at synge med. Det er rå og tidløs musik, leveret lige efter bogen med stor overlegenhed og med en altid toptunet Vegenfeldt i front.


Kunstnerens hjemmeside

​​Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure er et af tidens største og mest progressive popnavne, og med The Voice Prisen, P3 Lytterhittet og Danish Music Awards m.fl. i bagagen er deres position på musikscenen for alvor cementeret.

Det er kreativ og velovervejet popmusik, der strømmer fra de tre populære musikere. Med masser af selvtillid, masser af silkeblød vokal og masser af groove, rammer de tidsånden perfekt uden at gå på kompromis med deres unikke lyd.

Med numre som ‘Good together’, ‘Limbo’ og ’Deja Vu’ er bagkataloget helt på plads, men der er for alvor noget at glæde sig til, når Scarlet Pleasure går på scenen på Samsø Festival, for det er intet mindre end et uovertruffent liveband.


Kunstnerens hjemmeside


ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00
Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​