Lørdag kl. 21.00

Garagen

​​The Beatles Experience

The Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet – en af de bedste og mest succesfulde europæiske revival-grupper blev dannet i 1992, og de har siden spillet et sandt utal af koncerter i flere europæiske lande. 

Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse, både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles. Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen.

Vi glæder os til at synge med på "Can’t Buy Me Love", "I Wanna Hold Your Hand", "Twist & Shout", "Let it Be" og alle de andre udødelige klassikere fra The Fab Four fra Liverpool. 

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48