Onsdag kl. 13.00

Garagen

​​Diego & Jensen

​Diego & Jensen er en duo bestående af Lukaz Diego og Daniel Jensen. Repertoiret er hjemmelavede produktioner af akustisk pop/hiphop-karakter krydret med elektroniske elementer. Duoens halvdele har hver sin musikalske baggrund, hvor den ene har dyrket bl.a. Jon Bellions elektroniske pop-univers, mens den anden har rødder i den mere instrument-tunge ende af spektret med kunstnere som Theo Katzman og John Mayer. Det har skabt et interessant udtryk i gruppens kompositioner, der med hjælp fra fire musikalske tidligere klassekammerater nu er blevet live-fortolket og gjort klar til at brage langt ud over de danske scenekanter.


Onsdag kl. 14.00

Garagen

​​Diplomatic Immunity

​Diplomatic Immunity er et rockband fra Aarhus, som spiller en fusion mellem Queens Of The Stoneage, Royal Blood og Eagles of Death Metal med stadion-værdige omkvæd og en fandenivoldskhed, man kan mærke. De har blandt andet været support for Kellermensch, Vola og Bersærk på deres tour og er lige nu i gang med at indspille deres debutalbum, som de regner med at udgive i efteråret.

Onsdag kl. 15.00

Garagen

​​Denana

​Under kunstnernavnet Denana finder man Nanna Bitsch Nielsen. Hun laver popmusik med fokus på flerstemmige vokaler, en tung stortromme, countryundertoner og fantastisk live-lyd.

Onsdag kl. 16.00

Garagen

​​The New Weavers

​The New Weavers spiller rockmusik med udgangspunkt i 1970’ernes britiske lyd, hvor vævende guitarer og melodisk bas stempler boogien ind i popmusikken. Der er både plads til korharmonier, würlitzer og guitarsolo. Er du til Rolling Stones, Creedence og Faces, så er du nok også til The New Weavers. The New Weavers har modtaget meget ros for deres autentiske lyd og deres debutsingle “Don’t Make a Scene”, der gik rent ind hos både radiokanaler og bloggere.

Årets vinder 2023

Onsdag kl. 17.00

Garagen

​​Deep Sea Low tide

​Deep Sea Low Tide skaber dynamiske lydbølger fra havets dyb. Med buldrende bas, hårdtslående trommer og rå guitarriffs formår bandet at kombinere det larmende rå udtryk med det melodiøse og skrøbelige. Deres musik tager lytteren med på en rejse ned i havets dyb og tilbage til overfladen, alt sammen inspireret af kunstnere som Nick Cave and the Bad Seeds, IDLES og U2.

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48