Garagen 2019

Garagen er Samsø Festivals mindste scene. Her kan du ud over musik opleve en mængde underholdene events.

The Allnighters

The Allnighters spiller med højenergi og ynder at involvere publikum. Repertoiret består af en bred parade af gode sing-a-long songs fra de sidste 30 år. En hitparade af sange. Et drøn af en en musikalsk palet med alt fra Thin Lizzy til Thomas Helmig over AC/DC og Lukas Graham. En sikker garanti for fest.

Advarsel! Forvent et meget tyndslidt stemmebånd efter koncerten!

Bandet består af Peter på vokal, Morten ”Rasser” på guitar, Lundsgaard på guitar, Hense på bassen og Mads G bag tønderne.

Banko

Gamle Ole, Lille Viggo og Politi. Hele banden er samlet til Banko i Garagen, så mød op til god gammeldags forsamlingshusunderholdning.

Tempoet er roligt, tonen frigjort, præmierne læskende og selvfølgelig er der sidegevinster. Der er ikke behov for tilmelding, og du får to plader og en øl for én øls pris!

DK's hyggeligste DONG!

Klassisk Dong for debuterende og erfarne dongere!

Kampstart er kl. 12.30, så mød op senest 12:15 og få en plads ved bordene.

Det koster 50,- kr. at tilmelde sig. Tilmelding sker fra tirsdag i Garagen.

For pengene får du:

- Dong-T-shirt, Samsø Festival special edition

- Rabat på øl mellem 12.30 og 15.30

- En gratis øl i pausen

- En super start på lørdagen

- Tipslørdag i ægte VHS-kvalitet

Tilmeld dig i baren i Garagen, men skynd dig – der er kun plads til 40 deltagere!

Advarsel: Dong kan afstedkomme god underholdning og nye venskaber.

Historien om DONG:

DONG er så vidt vides et dansk fænomen opstået på baggrund af den dong-lyd, der blev anvendt af Sportslørdag-programmet på Danmarks Radio i 1970'erne og 80'erne, når der var scoringer i andre kampe på tipskuponen end den kamp, der blev transmitteret. Scoringen blev vist på skærmen som en tekst og markeret med dong-lyden.

Gangsterne

Gangsterne aka GSG (Gangster Sams Gang) spiller numre fra livets soundtrack. Efter 20 år med festmusik på festivalen, Brundby hotel, og mange andre steder på Samsø, glæder de sig til at fejre 20 års jubilæum på Samsø Festivals 30 års jubilæumsår. GSG glæder sig til at glæde alle med rock’n’roll, country, soul og pop, på dansk og engelsk – vi ses!!

The Grenadines

​Med inspiration fra fortidens store folkhelte har kvintetten The Grenadines de seneste år spillet sig til masser af opmærksomhed.

Sidste år udkom deres andet album Band On The Radio, der ved udgivelsen blev Ugens Album på P4. Radiolytterne på P4, P5 og P6 fik hørt sange som ‘For You I Would Die Again’, ‘Never On Your Own’, ‘The Mountains’ og ikke mindst ‘Brighter Days’ – og da The Grenadines i oktober og november sidste år var på tur med Carpark North, fik endnu flere nye fans ørerne op for bandet.

The Grenadines debuterede i 2016 med albummet The Grenadines – og består af de to forsangere Laurits Emanuel og Morten Fillipsen, bassisten Dennis Debannic, guitaristen Kasper Ejlerskov Leonhard og keyboardspilleren Kasper Daugaard.

Holden Allstars

​Nattefesterne i Garagen er kendt for dans på bordene og sing-a-long på alle nye radiohit og gamle klassikere fra de sidste fire årtier. DJ-kollektivet Holden Allstars har været fast inventar bag pulten i mere end 10 år, og de er garant for at sikre festen, der hver nat er med til at afslutte dagen på Danmarks Hyggeligste Festival. Holden Allstars fortsætter festen, når det sidste liveband i Garagen er gået af scenen.

Husorkestret

​Husorkesteret er et band, man bare MÅ høre live! Med energi og nærvær er de et af de oftest benyttede og mest velspillende bands på dansk grund.

Husorkestret har optrådt med de største kunstnere fra den danske musikscene og spillet over 400 koncerter til festivaler, firmafester og på turnéer.

Musikerne i Husorkestret har spillet og turneret med kunstnere som Paul Young, Bobby Kimbal (TOTO), Eric Martin (Mr. Big), Robert Hart (Manfred Mann), Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Medina, Nick & Jay, Burhan G, Peter AG, Søs Fenger, Joey Moe, Alphabeat, Søren Sko, OneTwo og mange flere.

Laura Mo

​På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald.

Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset.

Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

Mainstreet

​Tag med på en tur nedad Mainstreet i selskab med rocken fra de seneste årtier. Hils på gamle kendinge og mød nye favoritter, når bandet giver den gas og skaber den helt rigtige stemning til en aften med fest og glade dage.

Marie Frank

​I 2019 kan Marie Frank fejre 20-året for debutalbummet Ancient Pleasures, der med kæmpehits som 'Symptom of My Time' og 'Under The Water' fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation.

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Pubquiz with Duncan Walters

​Bring your friends along for a quiz about anything from general knowledge to the absolutely ridiculous facts. Prizes for 1st and runner up.

Quizmaster: The Legendary Duncan Walters.

Roger & Over

​Roger & Over er, ud over at være faderorkestret til hittet ‘Volvo B18 210’, også et solidt coverband, der er berygtet for at kombinere et højt musikalsk niveau med en uhøjtidelig og til tider hysterisk festlig stemning.

Bandet leverer herudover en perlerække af covernumre af kunstnere som, Steve Miller, James Brown, The Commitments, Credence, Elvis, Beatles, Eagles, Eric Clapton, Chuck Berry, Lynyrd Skynyrd, Van Morrison, U2, Gnarls Barkley, Shubidua, Johnny Madsen, Belli, Kim Larsen m.fl.

Det hele sparkes over scenekanten med humør og spilleglæde af en flok rutinerede musikere, der benhårdt går efter at skabe en fest med publikum. Så kom i Garagen tirsdag aften – der er garanti for fællessang og dans på bordene.

Samsø Allstars '90 + '00 DJ Set

Vi har alle danset til sange som ‘What is Love?’, ‘Rhythm is a dancer’ og ‘Wonderwall’ og skrålet med på sange fra N*Sync, Robbie Williams, David Guetta og Alphabeat.

Denne fredag vil tre lokale helte tage os tilbage til to årtier med farvet plastik, knæklys, Breezers, The Voice, Paris Hilton, Crocs og gennemført dårlig stil på den fede måde.

Silas M., Jesper N. og Martin K. har tilsammen mere end 30 års erfaring fra DJ-pulte på Samsø og klubber på fastlandet. Med en klar hjemmefordel, ekstra diskolys, det tætteste på pyroteknik, som brandvæsenet vil tillade, glade bartendere og et telt fyldt med festklare festivalgæster, vil de tre drenge holde dansegulvet fyldt indtil den lyse morgen.

Så kører bussen!!

Souvenirs

​Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som ‘I et sommerhus’, ‘Jeg troed’ du var hos Mikael’ og ‘Jeg hader Susanne’ lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 album.

Den nyeste, Tangopartner, udkom i foråret 2016. Ørehårene rejser sig, når Sofie Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om helbredende dyr, aquaplanning og spansk poesi.

Tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem. Og med Nils Torps ligeledesoverraskende guitarspil tager musikken konstant nye drejninger. Det bliver en eftermiddag med højt humør og højt til loftet!

Standup

​Masser, masser og masser af grin!

Talentscenen

​Pet the Camel
Pet The Camel spiller groove pop – eller de spiller i hvert fald pop! Vel at bemærke, den slags catchy popmusik, som er helt umulig at sidde stille til!

Diplomatic immunity Official
Diplomatic Immunity er et dansk upcoming rockband bosiddende i Aarhus. Genren er hård rock med inspirationskilder fra 00’erne og op. Det er hårdtslående rock, og alle sange komponeres og skrives af bandet selv.

2nd Strike
Efter at have været på plakaten på både Nibe Festival og Smukfest sidste sommer, er rage pop-duoen 2nd Strike meget mere end blot et regionalt act. Med catchy tekster og tung bas finder de deres inspiration fra Muse, Twenty One Pilots, Rage Against The Machine, Royal Blood og Red Hot Chilli Peppers.

Kærlighedsorkestret
Kærlighedsorkestret er et dansk orkester med egne finurlige (og kærlige) arrangementer og tekster. Kærlighedsorkestret spiller kun deres egne numre. Stilen er baseret på bandmedlemmernes egne præferencer og læner sig i store træk op ad Pop/Rocken fra 80- og 90’erne.

Teksterne er på dansk, er relativt enkle, men har altid en lille finurlighed flettet ind. Der er et storforbrug af ironi, som til tider kan grænse til sarkastisk mandehørm.

Telescope for the Blind
Københavnske Telescope For The Blind består af seks musikere fra Irland, England, Danmark og Tyskland. De kombinerer indie rock med folkemusik, pop og stadionrock og producerer en unik lyd, som sammen med frontmand Eamonn Rainey’s humor og sceneshow skaber en unik publikumsoplevelse.

​Vinderen udnævnes onsdag cirka 17.45

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48