Musikprogram 2015

Du kommer videre til gruppernes egne hjemmesider ved at trykke på billederne nedenfor.​

D:A:D

Et band vi alle kender – hvem har ikke skrålet med på 'Bad Craziness'?
D:A:D blev dannet i 1984 og spillede sine første koncerter samme år. Bandet, der dengang hed Disneyland After Dark, debuterede på vinyl året efter med EP'en Standing On The Never Never, som fik pressen til at rubricere bandet i den smalle genre ko-punk.

I 30 imponerende år har D:A:D henrykket danskerne med deres helt egen udgave af rockmusikken – og at dømme efter den nuværende form er det et band i storform, som tager hul på endnu et kapitel af fremtiden.

Jepser Binzer om deres 30 års fødselsdag i 2014:

Vi er stadig de samme, så at holde 30 års fødselsdag føles stadig mere som en joke end en reel kendsgerning ... Men, virkeligheden MÅ OG SKAL ses i øjnene, og når det er uundgåeligt, så kan vi lige så godt få det bedste ud af det ...​

D:A:D: Jesper Binzer, Jacob ”Cobber” Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne

MAGTENS KORRIDORER

Magtens Korridorer er efterhånden gamle kendinge på Samsø Festival, men ikke desto mindre også et af de mest efterspurgte bands.

Bandet opstod i 90’erne og havde succes som liveband i det Københavnske Universitetsmiljø. De blev først landskendte i Tæskeholdet i 1997 med sangen 'Hestevise'. Senere slog de igennem og fik pladekontrakt efter at have medvirket i P3’s Karrierekanonen i 2005 med ”Lorteparforhold”. Året efter åbnede de Orange Scene på Roskilde Festival.

Magtens korridorer: Johan Olsen, Niklas Schneidermann, Rasmus Kern, Anders Ramhede og Terkel Møhl.

SCARLET PLEASURE

Da Scarlet Pleasure i den vinterkolde februar måned udgav sangen ’Windy’, sendte den trioen med det samme danskerne på en mental rejse til varmere himmelstrøg. Sangen blev til, da de tre unge mænd tog deres fremtid som musikere til efterretning. Den blev hurtigt et hit blandt danskerne og således også P3’s Uundgåelige.

Siden har Scarlet Pleasure givet os en groovy strandhymne med ’Under The Palmtrees’, der tilførte den varme danske sommer et glamourøst skær af Venice Beach. Begge sange er blevet råspillet på P3 og har skabt en massiv efterspørgsel på mere musik fra den københavnske trio.

I 2014 kvittererede Scarlet Pleasure med EP’en ’Mirage’, der udkom i september og er produceret af bandet i samarbejde med deres faste producer David Mørup og mixet af Rune Rask (Suspekt). Og den stemning, man finder i Las Vegas, tager Scarlet Pleasure med sig, når de spiller live, hvor palmer og neonlys er blevet et fast element. Så de kommer til at passe perfekt til Samsø Festivalen og ferieøen Samsø, hvor solen altid skinner.

STINE BRAMSEN

Stine Bramsen, som vi alle sammen kender fra Alphabeat, udsendte sin uimodståelige debutsingle ’Prototypical’ i januar, og kickstartede sin solokarriere med en Ugens Uundgåelige på P3. Hen over sommeren har hun hittet stort i radioen med den energiske og funky ’Move Forward’.

Stine Bramsen har allerede begejstret live. På Smukfest 2014 begejstrede sangerinden et fuldstændig fyldt P3-telt. BT’s anmelder var på pletten med overskriften ”Modig Stine Bramsen imponerer” – og vi glæder os på Samsø til at lade os imponere og til at høre flere hit fra debut-albummet.

SUSPEKT

Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet Elektra, som indtog førstepladsen på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3.

Og nu er Albummet V udgivet – en opfølgning til Elektra – og det er mindst lige så fantastisk som de foregående. Pladen er indspillet i LA, og Suspekt fortæller: Det har været én stor legestue at være derovre, og det har givet en meget kreativ og løssluppen stemning. Nummeret 'Søn af en pistol' er en sang, der er bundet op om en hel masse forskellige vanvittige tanker og billeder, som er klasket sammen, man kan kalde det kaptajnens gryderet, med cocktailpølser og alt godt fra havet. Der vil være hårde ting som ’Søn af en pistol’, og ellers er vi både ude i noget beskidt, lækkert og flot.

Vi ser frem til en beskidt, lækker og flot koncert med Suspekt!

LARS H.U.G.

En af landets vigtigste og mest elskede kunstnere er tilbage. Lars H.U.G. har udgivet albummet Ti sekunders stilhed, der griber fat, hvor han slap med Blidt over dig i 1992. Modtagelsen af albummet har været uhyre positiv, og det strøg direkte ind på albumhitlistens 1. plads.

Det er ikke blot 22 år siden, Lars H.U.G. sidst har udgivet et dansksproget album. Det er i det hele taget 11 år siden, man har hørt nyt fra den populære sanger. Imidlertid viser det nye album, at H.U.G. er tilbage og i sit livs form, og anmelderne er over én kam begejstrede!

Vi glæder os meget til at præsentere ham på Samsø Festival 2015.

JOHNNY MADSEN

"Jeg havde så mange tømmermænd, at selv akvariefiskene larmede" – et kendt og elsket citat af vores allesammens Johnny Madsen.

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker-boogie. Og som de fleste ved, kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BT’s Steffen Jungersen har formuleret det.

Vi glæder os til at synge med på klassikere som ’Griseriet på Bounty’, ’Udenfor sæsonen’ og mange mange flere.

Johnny Madsen Band: Johnny Madsen (vokal og guitar), Knud Møller (guitar), Niels ”Nello” Mogensen (bas og kor) og Henrik From (trommer).

BACKSEAT

Der er dømt dansk rock, når de garvede drenge fra Backseat går på scenen for at fyre den af. I januar 2013 udgav de deres seneste album Seasoned and Served – en samling af nye sange suppleret med genindspilninger af tidligere Backseat-klassikere.

Siden 1991 har de optrådt over alt i Danmark, på Rosilde Festival med deres debutplade og på alle de store festivaler. De har 8 grammy nomineringer bag sig, og de har turneret i både ind- og udland. Bandet har en helt unik evne til at blande indflydelse fra den tidlige rock’n'roll og blues med egne stærke melodier og levende vedkommende tekster.


Backseat skriver stadig sange, håndlavede, tidløse og langtidsholdbare, der er blevet til en del af det voksne, danske publikums musikalske bagage, og vi glæder os til at feste med dem på Samsø Festival.

GO GO BERLIN

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og har banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum New Gold og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykket publikum og anmeldere verden over. Vi oplevede dem på Samsø i 2013 – og kunne mærke at her var et band, der havde hits, klasse og kunne sætte gang i en fest.

Det er blevet til knap 300 shows fordelt over 10 lande og 3 kontinenter. Den tryllebindende optræden fra Christian Vium og kompagni har indtaget festivaler, tysk tv og har blæst den amerkanske musikbranche omkuld.

Go Go Berlin er på vej til at blive DK’s næste store internationale succes, og de kan opleves på Samsø Festival 2015.

MEDINA

I 2010 åbnede Medina Store Scene på Samsø Festival – og sikke en koncert! Hun spillede for en udsolgt Samsø Festival, og ALLE med billet stod foran scenen og oplevede hende synge sig ind i publikums hjerter. Igen i 2012 var hun booket – denne gang for at lukke Store Scene onsdag aften – og igen var det et brag af en koncert.

I år er den smukke popdiva klar til at give os endnu uforglemmelig koncert-oplevelse. Hun er i fuld gang med at skabe succes i blandt andet Tyskland, mens hendes nyeste udgivelser stadig hitter i Danmark.

Vi glæder os til at byde Medina velkommen – og til at høre hendes nyeste sange og selvfølgelig også hendes største hits – dem vi kender og elsker.

OUTLANDISH

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn har sommeren over ligget nummer 1 på Den Officielle Airplay Chart og har solgt tæt på 30.000 eksemplarer af singlen ’Warrior/worrier’ sammen med 10.000 albums af samme navn.

Outlandish har vist, at de er tilbage i storform og hører til de allerstørste på den danske musikscene.


I efteråret 2014 har de været på en massiv efterårstour rundt i hele landet – og vi kan kun glæde os til de gæster Samsø Festival. De har før skudt en fest i gang på Samsø – så mon ikke vi vi kan forvente endnu én i 2015.

RASMUS SEEBACH

Han har før taget Samsø festivalen med storm og vi regner stærkt med at han gentager succesen sommeren 2015. Når han til sommer drager på tour rundt om i det danske festivalland, vil der således være smagsprøver på det kommende album som ventes på gaden til efteråret. Men først og fremmest skal sangene fra bagkataloget ud at have nyt liv:

Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud at spille live – at komme ud at se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken.

Rasmus Seebach forstår at levere et liveshow, så alle må overgive sig og skråle og skåle med. Derfor glæder vi os ekstra meget til at se og opleve Rasmus igen, han er altid et hit på Samsø Festivalen.

VILD $MITH

Rapgruppen Vild $mith består af Vild Ting, Vild Son og HvidMayn, og drengene har givet den max gas det seneste år.

Rappernes koncert på Spot Festival i 2014 fik fem stjerner i Gaffa. I august blev de en af tre vindere af Karrierekanonen på Smukfest. Kort efter skrev de kontrakt med Universal, og i september udkom deres første officielle single, P3 hittet – ’Vild i dag, Syg i morgen’. Gruppen har fået den kometstart, de fleste bands drømmer om.

Vild $mith kommer på Samsø Festival for at levere en ordentlig vild fest. Man må ikke lade sig snyde for en koncert med gruppen, der claimer at være Danmarks mest live band uden et liveband, og som med deres egne beskedne ord er vildere end de fleste.

COAST

– folkrock fra sydengland

Folkrockbandet Coast er fra Southampton i Sydengland, som er en havneby, og deraf bandnavnet. Coast bliver ofte sammenlignet med det skotske højlandsrockband Runrig, og de har også en skotsk højlandslyd. Forsangeren Paul Eastham boede som barn ved Hebriderne langt ude ved den skotske vestkyst.

Musikken er til tider traditionel folkemusik, men indeholder også en masse rå energi, og den melodiøse musik går igen hele vejen.

De har før gæstet Samsø Festival (i 2011) med stor succes – og vi glæder os til at opleve dem igen i 2015. Coast er et af tidens bedste bud på fornyelse inden for folkrockgenren. Det er fejende flot, glad og veloplagt musik.

JULIAS MOON

– electropop man kan danse til

Så er der dømt dansevenlig electropop med den københavnske trio, Julias Moon, som har fået succes med raketfart. I 2013 debuterede gruppen som P3’s uundgåelige med hitsinglen ‘Bay’ efterfulgt af EP’en Backseat Thunder. Når de gæster Samsø Festival til sommer, har de numre med fra suiten Technicolor VISION.

Sex og melankoli er gennemgående temaer i trioens tekstunivers, tematikker der har gjort sig gældende i soul- og poptraditionerne. Med elektroniske cutting edge-produktioner skaber trioen en moderne, nordisk lyd, der refererer til både amerikansk R&B, neo soul, 80’er synthpop, 90’er euro og nyere britisk electronica.

SØMÆNDENE

– vi går sammen ned

Sømændene, også kendt som De Glade Sømænd, er efterhånden ved at være et velkendt navn på Samsø Festival. De har fået mange til at skråle sig hæse på deres ørehængende slagere.

Albummet Vi går sammen ned fra 2013 er det største fan-finansierede projekt i Danmark. Det blev til gennem crowd funding og er på den måde fuldstændig uafhængig af kommercielle interesserer. Flere af sømændene drog ud i verden for at finde inspiration til pladen, og det kan mærkes på mange af numrene.

Titlen refererer til, at ’vi går sammen ned på værtshuset og festen’, men også at ’vi er i samme båd’ – og i tilfælde af dårlige salgstal og aflyste koncerter, ja, så går vi helt sikkert ‘sammen ned’, ha ha, siger Johannes Beldring (bassist i Sømændene).

Vi går sammen ned til festen med Sømændene på Samsø.

TURBOWEEKEND

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, Turboweekend sidst gæstede Samsø Festival – og de har været savnet! For de kan sætte gang i en fest, som fortsætter langt ud på morgenen. Turboweekend har i 2014 spillet en række fantastiske koncerter på de danske festivaler, og de har hen over efteråret 2014 været i Medley Studios i København for at indspille deres fjerde fuldlængde album.

Mens drengene stadig arbejdede på at pudse de nye tracks af, spillede de nogle udvalgte koncerter for ikke at få studiekuller. Her har de samtidig testet noget af det nye materiale. Den første single fra pladen Miles and Miles er for længst et kendt hit på P3.

Vi glæder os helt vildt til at holde en fest sammen med Turboweekend, når de gæster Samsø.

ANKERSTJERNE

Som optrædende har vi ikke hørt så meget til Ankerstjerne de seneste år, men han har til gengæld været utrolig aktiv og succesfuld som sangskriver. I 2013 var han den næst mest spillede komponist i radioen – kun overgået af Thomas Helmig. Vi kender rigtig mange af hans hit, såsom ‘Din for evigt’, ‘Kalder mig hjem’ og ‘Karma’, som han har skrevet sammen med Burhan G. Rasmus Seebachs kæmpehit, ‘Olivia’, har han også været med til at skrive.

Sangen ‘Lille hjerte’, som han har lavet med Shaka Loveless, er første single til det nye album. Den har haft massiv airplay i radioerne og ligger flot placeret på hitlisterne. I november 2014 vandt han en Danish Music Award for Årets Sangskriver sammen med Seebach-brødrene.

Vi glæder os til at høre hele hans nye plade live, og vi glæder os til at se ham på Samsø Festival.

GNAGS

– flashback-Rock’n roll-show

Det er 6 år siden, Gnags sidst var på landevejen, og nye generationer har i mellemtiden stiftet bekendtskab med kendte sange som ’Vilde kaniner’, ‘Den dejligste morgen’ og ‘Mr. Swing King’. Det er deres helt egen danske sangskat, der skal luftes, når de i sommeren 2015 rejser rundt i Danmark med deres Flashback Rock’n’Roll-Show.

Samsø Festivals gæster får chancen for at møde Gnags i levende live – i den stærkeste opstilling. Peter A.G. som indpisker og Per Chr. Frost som gudsbenådet bassist og guitarist. Gnags har altid haft ry for at være et af landets bedste livebands, og deres Flashback Rock’n’Roll-Show bliver ikke kedeligt. Det bliver et rockshow med farver, ild og bomber. Det er sangene, livsglæden, festen og energien, der er i centrum, når Gnags dukker op.

HEJ MATEMATIK

– hylder forskellighederne

Så er onkel og nevø på banen igen – og denne gang i følge med Jesper Binzer fra D:A:D. I november udkom deres single ‘Ik ordinær’, der er den første af en lang række udgivelser fra deres hitsikre hænder.

‘Ik ordinær’ er en sang med afsæt i Billy Idols 30 år gamle hit ‘Rebel Yell’. Det var dog ikke så let at følge den oprindelige idé til dørs. Idéen var at sample ‘Rebel Yell’ og bruge det til ‘Ik ordinær’, og de brugte lang tid på at få hul igennem til Billy Idol og hans pladeselskab. Det viste sig ikke at være så nemt. Så de nåede den erkendelse, at det gamle idol ikke var helt så nødvendig for sangen, som de først gik og troede. Derfor tog de kontakt til en af rockmusikkens bedste sangere, Jesper Binzer.

Sangen ‘Ik Ordinær’ er første del af et nyt Hej Matematik-kapitel, som vi kommer til at opleve på Samsø Festival.

SONJA HALD

– den nye frække dreng i klassen

Bag det kernedanske og meget kvindelige navn Sonja Hald, gemmer der sig en flok drenge. Bandet, som kaldes den nye frække dreng på musikscenen, skaber underfundige og skarpe danske tekster, som efterlader et øjebliksbillede af vores samtid. De er dybt samfundskritiske, når de fx synger ‘Du kan dø af det der’ eller giver deres bud på at genstarte Danmark med sangen ‘Vækstplanen’.

Teksterne bliver skudt ud over scenekanten i følgeskab af en god omgang folkrock og forsanger Jonas Dahls meget karakteristiske og nærværende stemme. Bandet er oftest placeret mellem de fire musikalske verdenshjørner, hvor vi finder C.V. Jørgensen i vest, Eik Skaløe i øst, Hyldemor i nord og Johnny Madsen i syd.

Vi glæder os til at tage imod dem til sommer.

CLEMENS

Clemens er blevet voksen, han har stiftet familie, og det har givet ham en række refleksioner og personlige erkendelser. Tankestrømme hentet fra det inderste af hans væsen, som han vælger at dele med os andre.

Hans album, Klemmedrengen, rummer tungt stof, popsange, lækker rap og en reflekteret Clemens. Det er lykkedes Clemens at gøre musikken så tilgængelig og behagelig, at man klart fornemmer, at fremtiden ser lys ud. Og den følelse smitter af på lytteren.

Clemens høstede stor ros for sin medvirken i Toppen af Poppen. Endvidere har han opgraderet sit liveshow til et 7-mandsorkester med udsolgte koncerter, hvor det lykkes ham at samle folk i alle aldre. Vi glæder os til at høre mere fra det nye album fra en veloplagt Clemens.

INFERNAL

– fuld knald på!

Infernal er ved at være et fast indslag på Samsø Festival, og de plejer at give den max gas for et veloplagt publikum. Vi er sikre på, at sommeren 2015 ikke bliver nogen undtagelse. Lina og Paw optræder med et nyt club setup med yderligere to musikere, en DJ, fire dansere og en sækkepibe. Så der er lagt op til den helt store fest, når de rykker ind på Samsø Festival.

Lina kan igen i år opleves som en af dommerne i det populære musikprogram X-Factor. Til foråret kommer der nyt materiale fra Infernal, som er spået massiv airplay på P3. Mon ikke der findes et hav af hit i det materiale, som de vil præsentere os for?

MICHAEL FALCH & HANS BAND

– aka Rocklandsholdet

Michael Falch og hans band havde en forrygende festivalsommer i 2014 – og i efteråret har han været helt opslugt af den ambitiøse Rolling Stones Teaterkoncert-turné. Nu er han klar igen med det band, som er blevet kaldt Rocklandsholdet ved en række forrygende koncerter i landets kulturhuse og på udvalgte festivaler, deriblandt Samsø Festival.

Den garvede sanger opnår nye højder med sit rocklandshold og deres live-optræden. Den seneste årrække har været en lang kreativ optur for Michael Falch. Med sig på scenen har Michael Falch tre af medlemmerne fra sit gamle backingband, Boat Man Love. Det er hans musikalske rejsekammerat Lars Skjærbæk på guitar, Troels Skjærbæk på bas og Christoffer Møller på tangenter. Ny mand i bandet er trommeslageren Peter Dombernowsky.

Vi glæder os!

MICHAEL HARDINGER BAND

I 24 år har Michael Hardinger været guitarist og en af bagmændene i Shu-bi-dua. Nu er han frontmand i sit eget band, nemlig Michael Hardinger Band. Bandet fyrer den af med Shu-bi-duas fedeste, sjoveste og største hit. I 2014 lagde de det danske sommerland ned – og blev i den grad taget godt imod.

Sidste år var det sjoveste, vi har oplevet i årtier! Sikke et publikum, sikke en modtagelse, og sikke en fællessang, selvom vi har rocket vores gamle hits pænt op med høje guitarer og trommer.

Sådan udtaler bandet – og de håber, at vi alle sammen vil være med til at gentage succesen, når de indtager Samsø Festival. De lover endda, at det vil blive vildere, højere og med endnu flere af de gamle hit på programmet.

DE ENESTE TO

I efteråret 2014 udkom De Eneste Tos andet album Dobbeltliv. Det er blevet taget rigtig godt imod af anmelderne. Gaffa skriver: ”Kvamm og Sommer slår en proper næve på en hård nyser af en toer.” Og Sound Venue giver albummet 4 stjerner med ordene: ”Lyriske krummelurer og skudsikre melodier vægtes højest i hierarkiet.”

Simon Kvamm og Peter Sommer er to meget forskellige personligheder, men alligevel funderet i samme jyske muld, i samme storby og med sideløbende karrierer. De tager tvedelinger under behandling og kalder deres to sideløbende liv for Dobbeltliv. Dualisme er at finde overalt på albummet: Det er jyder, der bor i København, et tankespind over at være for meget og for lidt, en følelse af at have både ud- og hjemlængsel på samme tid og en erkendelse af, at det at tage den med ro er lige så vigtigt som at gribe chancen. Dobbeltliv!

De Eneste To debuterede med singlen ’Morten’ i august 2010. Singlen fik guld for salg over 15.000 eksemplarer. Deres debutalbum udkom 11. oktober samme år. Albummet fik positive anmeldelser og har til dato solgt op imod 40.000 eksemplarer.

DJÄMES BRAUN

– dancehall-duoen med ørehængende melodiøsitet

Dancehall-duoen er kendt for deres ørehængere, hvor der er noget til både hjertet og danseskoene. EP’en Farlig Tiger røg helt til tops og ’Kvinder og Kanoner’ feat. Barbara Moleko er blandt de fem mest hørte tracks på dansk nationalradio.

Efter en heftig turné gik de to barndomsvenner i studiet for at søge ind til deres eget univers. Djämes Braun havde på forhånd besluttet et tema for musikken; nemlig, at der ikke skulle være noget tema. Sangene skulle finde deres egen form og ikke fortælle hver sin enkeltstående historie. Resultatet er en EP med højt til loftet og stof til eftertanke, som fører lytteren ind på klubbens pulserende dansegulv, forbi samfundsrealisme og normernes pres og ned ad barndommens nostalgiske gade.

S!VAS

– stilsikker rap-debut

“S!vas’ nye EP er den måske mest stilsikre debut, jeg kan komme i tanke om inden for dansk rap”, siger rapperen Per Vers. Per Vers er ikke den eneste, der er fan. For selv om den dansk-iranske rapper måske er et nyt navn for nogle, har han været en del af hiphopscenen de sidste 14 år. S!vas har været hele turen rundt – fra at optræde på ungdomsklubber i Brøndby Strand med Outlandish og Burhan G til at blive rapper i kultgruppen P4L (Perker For Livet) og til hypet undergrundsnavn med mixtapet Gratis reklame, der udkom i 2008.

Nu er S!vas klar til andet kapitel med EP’en d.a.u.d.a, der er skrevet og produceret sammen med makkeren Reza. Titlen, d.a.u.d.a, er slang for at fyre den af og gøre tingene hundrede procent. Det er allerede blevet et begreb blandt danske rappere og hiphopfans.

“Dauda er ligesom en filosofi. Det betyder at holde sig i gang – at flytte sig som person. Lad være med at stå stille, og hvis du gør noget, så bare gør det dauda,” forklarer S!vas.


Med d.a.u.d.a lagde S!vas kimen til en ny lyd, men også til en nyfortolkning af sproget, der blev fulgt op på ’KBHavana’ og senest på ’d.a.u.d.a II’. De sproglige finurligheder har medført nomineringer til Gaffa Awards, en IByen-pris og et Polka Verner Legat, der blev vundet sammen med Klaus Rifbjerg!

ANDERS & KATRINE (LILLE NØRD)

Lille Nørd er noget af det mest populære børneunderholdning i Danmark lige nu! Næsten hver dag, når der tændes for TV’et, kan ungerne opleve Anders & Katrine på Ramasjang.

Den energi, de to spasmagere er kendt for på TV, kan børnene nu også opleve live.

Anders & Katrine klæder sig ud som dyr, synger alle deres Lille Nørd-hit, som bla. ’Nu kører det’, ’Anders og Katrine’ og mange flere. De laver sjov og ballade og giver børnene en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse.

Showet byder også på enkelte sange fra Katrine Billes soloalbum Fugle flyver frit, der har fået mange anmelderroser med på vejen.

DISCO DASCO MED SWINGTIME

Så skal der atter være dansefest i Rullen.

Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime fører an til alle de populære numre. Få sved på panden og smil på læben. Kom med vennerne, med mor og far eller kom bare alene. Vi skaber en dansefest sammen, og alle kan være med. Uanset alder og niveau.

Gå ikke glip af årets dansefest. Det bliver som tidligere år energisk og sjovt og nemt for alle at følge med. I år med en speciel danse-hyldest til Dirty Dancing!

Find din indre discodanser frem og vær klar til Disco Dasco med Swingtime – det bliver ikke kedeligt. Elisabeth underviser med en utrolig energi og danseglæde, der smitter og får alle til at smide hæmningerne og bare fyre den af.

Under mottoerne ”byd livet op til dans” og ”dans som lykkepille” turnerer Elisabeth rundt med foredrag og events i hele verden – og til sommer kan hun atter opleves på årets Samsø Festival.

MGP

Hvert år bliver børnernes MGP afholdt. Først bliver der afholdt MGP-workshops rundt om i landet, hvor DR i samarbejde med Koda og de kommunale musikskoler sætter fokus på børnenes musikalske udvikling. I år gav Anna David, Esben Svane og Kristian ’UFO’ Humaidan sammen med lokale musikalske kræfter råd om sangskrivning og performance.

25 grupper blev siden inviteret til audition og til sidst blev 10 skarpe og musikalske grupper af piger og drenge udvalgt til at dyste i Gigantium i Aalborg og foran hele Danmark.

Traditionen tro kommer vinderne af dette års børne-MGP til Samsø for at synge deres vindersange for børnene (og deres forældre) på Samsø Festival.

ÅBNINGSTIDER

Adresse:
​Samsø Festival Forening
​Strandskoven 7C
​8305 Samsø
​info@samfest.dk

CVR: 17 87 79 84

Telefon: 86 59 18 15
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00-18.00
Kontoret:

Fredag 10.00-15.30

GLEMTE SAGER

Mistede ejendele på Samsø Festival bliver indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 87 92 14 48