Garagen 2017

Garagen er Samsø Festivals mindste scene. Her kan du ud over musik, opleve en mængde underholdene events.

Dong

​I Garagen afholdes klassisk Dong for debuterende og erfarne dongere.

Kampstart er kl. 13.00, så mød op senest 12.45 og få en t-shirt og en plads foran tv-skærmen.

Det koster 50 kr. at deltage, og så får du

Dong-t-shirt, Samfest special edition
Rabat på øl mellem 12.30 og 15.30 (4 øl for 100 kr.)
En gratis øl i pausen
En super start på lørdagen
Tipslørdag i ægte VHS-kvalitet på storskærm

Tilmelding i Garagens bar

Andrew Murray & the Crew

Andrew Murray & the Crew spiller de største rockklassikere. Andrew Murray er kendt fra X Factor, hvor han for alvor beviste, at han er blandt Danmarks absolut bedste rocksangere. Stor kærlighed til rocken og mere end 30 års erfaring som sanger er grundpillen for Andrew Murray, der oprindelig er fra Sheffield i England.

Med en sjælden sikker vokalpræstation leverer Andrew og hans Crew en overbevisende gengivelse af de største rockhits helt tilbage fra 70’erne og frem til i dag.

Repertoiret spænder bredt med klassikere fra blandt andre Scorpions, Gary Moore, Led Zeppelin, Whitesnake, Cream, Deep Purple og AC/DC. Også kendte pophits fra kunstnere som Doobie Brothers er blevet rockificeret af Andrew Murray & the Crew.

Roger & Over

Roger & Over har gennem en årrække stået for den uofficielle åbningsfest tirsdag aften i Garagen, og de er så småt en institution på Samsø Festival.

Ud over at være faderorkestret til hittet ’Volvo B18 210’ er Roger & Over også et solidt coverband, der er berømt for at kombinere et højt musikalsk niveau med en uhøjtidelig og til tider hysterisk festlig stemning. De leverer en perlerække af covernumre af kunstnere som Steve Miller, James Brown, The Commitments, Creedence Clearwater Revival, Elvis, Beatles, Eagles, Eric Clapton, Chuck Berry, Lynyrd Skynyrd, Van Morrison, U2, Gnarls Barkley, Shubidua, Johnny Madsen, Belli, Kim Larsen og mange flere

Det hele sparkes over scenekanten med humør og spilleglæde af en flok rutinerede musikere, der benhårdt går efter at skabe en fest med publikum. Kom tidligt – Garagen vil som altid være pakket med festglade gæster.

Kunstnerens hjemmeside

Holden All Stars

Garagens hus-DJ – hver aften efter sidste band

DJ Tom Holden og hans team af festklare DJ’s er igen klar til at spille alt det, vi kender og kan synge med på. Der er garanti for dans på bordene og fest til langt ud på natten.

​Swingerklubben

Swingerklubben er et tilbagevendende musikarrangement på spillestedet HeadQuarters i Aarhus, hvor en række dygtige DJ's deler ud af deres kærlighed til swingmusikken og lokker folk på dansegulvet med lækre perler fra – og inspireret af – 1920'ernes og 30'ernes: swing, zooty, charleston, jazz, swingjazz, lindyhop, jitterbug, jive, soul, rock’n' roll og rhythm & blues.

Vi sætter scenen for en stilfuld aften med masser af lækker dansemusik for fuld udblæsning.​Swing by Garagen and get swung!

Kunstnerens hjemmeside

Stig Møller Trio

Stig Møller startede som folkesanger i 1960’erne. I København var Las Vegas scenen, men Stig rejste også rundt i Europa. I slutningen af 60’erne var han med til at danne Steppeulvene, og senere op igennem 1970’erne var Stig med i grupper som Kajs Camping, Skousen/Ingemann, Starfuckers og Skjald – og det er også blevet til egne album-udgivelser og eget orkester, nemlig Stig Møller Band.

Sikke en dejlig dag det er i dag, når Stig Møller går på scenen.

Stig Møller Trio er ud over Peter Ingemann udvidet med Hans Fagt og Jens Haack.

Kunstnerens hjemmeside

Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Han bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Tom er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Han er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst!

Kunstnerens hjemmeside

Pubquiz med Duncan Walters

Bring your friend along for a quiz about anything from general knowledge to the absolutely ridiculous facts.

Både fredag lørdag

Henning Stærk

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”. Og i foråret 2017 kan vi forvente et sjældent, nyt singleudspil fra Henning Stærk.


Helt tilbage til 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967. En lang solokarriere har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3.000 koncerter.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt ud af sit store repertoire. Ud over sange fra hans seneste, højt roste album Old Time Rocker bliver der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, som fx. ”Sweetheart”, ”Cheque Book” og ”Fire”.

Med til at skabe den gode stemning er Henning Stærks fremragende liveband. Kedeligt bliver det i hvert fald ikke!

Kunstnerens hjemmeside

Annione

Sofistikeret pop. Personlige sange. Stærk vokal.

Der var masser af ros til Annione, da hun udgav de to album Annione og Little Blue Globe (P4’s Ugens Album 2005), der indeholder radiosingler som ’Sweet Little Secrets’ (P3’s Ugens Uundgåelige) ’Lovers For A While’, ’Can’t Get My Eyes Off You’ og ’Welcome Miami’. Nu er Annione klar med et nyt album og førstesinglen ’So Happy I Could Sing’.

Singlen er skrevet på baggrund af et alvorligt sygdomsforløb, Annione var igennem, hvor hun bl.a. blev ramt på stemmen. Trods den barske baggrund er sangen på ingen måde lyden af en lægejournal sat i musik, ​men er først og fremmest en funklende og glad popsang. I den rørende og varme video, der er lavet til sangen, møder Annione sin familie og sine venner, der alle siger ”velkommen tilbage” til sangerinden, der mistede det vigtigste, hun havde, men heldigvis fik det tilbage.

Kunstnerens hjemmeside

HEAT

The Heat is On!

Hvem husker ikke de forrygende 80’ere med pastelfarver, højt hår og et væld af udødelige sange, som alle bar et strejf af uskyld, glimt i øjet og en optimisme om en fremtid, som gjorde, at rocken og poppen blev synonym med en bedre verden.

The Heat spiller et væld af poppede rockhit fra tiden med gode action- og teen-film, tv-serier og ikke mindst de store stjerner fra Rockpalast og Live Aid.

The Heat sætter stemningen og sikrer, at dansegulvet er fyldt, og at fællessang får en ny betydning.

The Heat består af 5fem garvede musikere – som selv var der i 80’erne, og som stadig tænder på bl.a. Robert Palmer, The Police, Bon Jovi, Huey Lewis, Nik Kershaw og mange flere.

Mads G & The Allnighters

Mads G & the Allnighters er et sammenbragt band fra Nord, Midt- og Østjylland. De spiller med høj energi og ynder at involvere publikum. Repertoiret består af en bred parade af gode sing-a-long songs fra de sidste 30 år - lige fra Helmig og Big Fat Snake til Kings of Leon.

Advarsel! Forvent et meget tyndslidt stemmebånd efter koncerten!

Bandet består af Peter på vokal, Morten ’Rasser’ på guitar, Lundsgaard på guitar, Hense på bassen og Mads G bag tønderne.

Talentscenen 2017

 • Hoeligans
  Kl. 12.00
 • Telescope For The Blind
  Kl. 13.00
 • Nord
  Kl. 14.00
 • Mount Ego
  Kl. 15.00
 • Balí
  Kl. 16.00
 • 180
  Kl. 17.00​

Vinderen af årets talenkonkurrence er 180!

Mere om talentkonkurrencen

Hoeligans

Hoeligans er fire gutter, som har spillet sammen i bare fire måneder. De spiller klassisk rock'n'roll med masser af energi og med fokus på sceneshow. Når de optræder, skaber de altid en fest.

Sammen med deres efterskole har de unge talenter turneret rundt på folke- og efterskoler i Østjylland, og har derudover har de nået de indledende runder til Jelling Festivals Quasar Rock og er stadig med i Emergenza Festival.

Drengene er dybt ambitiøse spiller næste år sammen Grobund Bandakademi i Aarhus, og de har planer om en EP til sommer.

Kunstnerens hjemmeside

Telescope For The Blind

Telescope For The Blind består af musikere fra både Danmark, Irland, Tyskland og England med base i København. De kombinerer succesfuldt indierock med bl.a. folk og stadionrock til en charmerende, energisk og fandenivoldsk sammenblanding. De har varmet op for bl.a. D.A.D, The Sandmen og Dizzy Mizz Lizzy. 2016 blev året, hvor bandet udgav førstesinglen til debutalbummet, And I Know, og hvor de spillede deres første internationale koncerter.

I 2017 udkom anden single samt video ‘Vesterbro’. Bandets irske sanger og sangskriver Eamonn Rainey blev inspireret af utallige cykel- og drukture gennem Københavns Vesterbro, især Istedgade. En gade, hvor to verdener møder hinanden: hipsterne i barerne, caféerne og tøjbutikkerne i den ene ende og de prostituerede, pusherne og hjemløse på gaden i den anden ende.

‘Vesterbro’ har fået airplay på danske og internationale radiostationer.

Kunstnerens hjemmeside

Nord

Nord består af fire mand. Kort fortalt er de et band bestående af blandt andet en X-Factor-finalist Jonas Præst og DJ Encore, der har slået pjalterne sammen. Bandet har været et par år undervejs, og de er nu klar til den første reelle festivaltour.

Til trods for bandets nordiske udspring skaber Nord associationer til både den klassiske rock og den blødere ende af moderne rock med elektroniske elementer. Men mest af alt lyder de som sig selv. Vokalen i front veksler mellem det storladne og sårbare og bandets univers pendulerer mellem minimalistiske stykker med masser af luft og plads til kraftfulde og tætpakkede symfoniske flader.

De har allerede spillet job på både større og mindre scener, men nu er de klar til festivalscenerne.

Mount Ego

Mount Ego er kompromisløs rockmusik. Rastløse følelser sættes fri i et lydunivers bestående af pulserende trommer og flydende guitarer. Det er en lyrisk rejse i kærlighed og tragedie.

Gruppen mødtes i den mørke vinter 2014. Året efter lancerede de fire roste singler og spillede otte show, inklusiv Vig Festival og ikke mindst Samsø Festival.

Mount Ego er en flugt, som favner den uendelige følelse af at danne mening i en kaotisk verden.

Kunstnerens hjemmeside

Balí

Balí er det nye stjerneskud på den danske  pophimmel. Balí består af 23-årige Jonas Kjeldgaard og 24-årige Jakob Flansmose, der sammen laver elektronisk popmusik. Gennem et ungdommeligt perspektiv bliver man trukket gennem singlelivets op- og nedture på såvel byturene som i de ensomme stunder.

Jakob og Jonas mødte hinanden gennem det lokale musikmiljø i Viborg. Viborg var på daværende
tidspunkt præget af mange musikanter med en forkærlighed for den jazzede sound, men Jonas og Jacob fokuserede på popmusik. I sommeren 2013 mødtes de for at færdigskrive en sang, og siden da har de holdt sammen.

Producer Carsten Heller fik hurtigt øjnene op for duoen, og har produceret debut singlen ‘Can’t Slip’.

​Kunstnerens hjemmeside

180

Når festen først er begyndt, slutter den ikke igen før 180 er gået af scenen og har forladt baren. Energi og stemning er skruet helt i top, når de otte mand indtager scenen i højeste gear!

Genren er organisk hiphop i kombination med pop og Funk, og 180 giver tidens rapmusik et twist.

Bandet består af fire instrumentalister og fire vokalister. Sidstnævnte har længe arbejdet sammen og brikkerne faldt rigtig på plads, da musikken blev levende, teksterne udforskende og stemningen legesyg.

I tre år har de spillet Sjælland og Bornholm tyndt med sange som ‘Igen i år’, ‘Check ind check ud’ og ‘Solskin over byen’. Der er gang i produktionen – de første tre singler er udkommet, og der er flere på vej. Når man er blevet hooked af musikken, kan man følge med på sociale medier, som Facebook, Instagram og Snapchat.

Kunstnerens hjemmeside

SAMSØ FESTIVAL

Marsk Stigsvej 20
8305 Samsø

Telefon: 8659 1815

E-mail: info@samfest.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefon:
Besvares så vidt muligt dagligt
09.00 - 18.00

Kontoret:

Fredag 10.00 - 15.30​

GLEMTE SAGER

Skulle du være så uheldig at mistet nogle ejendele på Samsø Festival, så bliver alt hvad vi finder indleveret til politiet på Samsø. Politiet kan kontaktes på 8792 1448.​